Szkoła jest - są plansze ładnie opowiadasz o szkole i jest w końcowych napisach.Gdyniak pisze:a miałem dać linka na stronę szkoły
 Nie martw się będzie dobrze
Moderator: mod-Imprezy
Szkoła jest - są plansze ładnie opowiadasz o szkole i jest w końcowych napisach.Gdyniak pisze:a miałem dać linka na stronę szkoły

Pozdrawiam
 PozdrawiamW zeszłym roku straciłem 2szt.Ktoś pożyczał ode mnie śrubokręt Tillig'a - uczciwego proszę o zwrot
 W tym roku miałem  1szt. i nosiłem w kieszeni.
 W tym roku miałem  1szt. i nosiłem w kieszeni. 

Maciej pisze:Dzięki - pozdrawiamy Łapy które jak zawsze spadły na cztery łapyJerzyr pisze:Łapy już w domu, Dzięki za sympatyczną imprezę i nowe doświadczenia.

. Również wielkie podziękowania za lokomotywę i wagon okolicznościowy. Wracając Bartek miał wszystko przy sobie, spoglądał i uśmiechał się
. Również wielkie podziękowania za lokomotywę i wagon okolicznościowy. Wracając Bartek miał wszystko przy sobie, spoglądał i uśmiechał się  . Spostrzeżenie na przyszłość: stanowczo za mało mieliśmy czasu na jazdy, bliższe poznanie i małe zwiedzanie Trójmiasta.
. Spostrzeżenie na przyszłość: stanowczo za mało mieliśmy czasu na jazdy, bliższe poznanie i małe zwiedzanie Trójmiasta.Bardzo fajne zdjęcia.

Za rok napewno przyjadę
 Za rok napewno przyjadę  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość