Moderator: mod-Imprezy
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby były dwa techniczne. Tylko wtedy będzie potrzeba trochę więcej szlaku, aby składy z technicznego nie wjeżdżały od razu na kolejną stację. Napisz mi, jak dużo skrzynek mógłbyś zabrać.Ponieważ elektryfikacja torów Tetetkowa postępuje w bardzo szybkim tempie ...
Chętnie wepchnę się (wepnę) w szlak ze swoją Porabką. Mimo pewnych uwag na spotkaniu w Sosnowcu, mój moduł chyba nie będzie wąskim gardłem na szlaku.gemol pisze:Póki co układ jest następujący: Giemolewo - szlak - Grabie Stare - szlak - techniczna.
TU.gemol pisze:Targi w Poznaniu są w połowie października - 17-19 dokładnie.
Szczegolnie w ciagu dnia do Warszawy na podstawowej trasie przez Konin i Kutno...ernie_gdynia pisze:No i przejazd w jedną stroną PKP Przewozy Regionalne za darmo.
Chciałbym dodać, że zamiarem organizatorów jest pokazać WSZYSTKO co się w szeroko rozumianym Modelarstwie Kolejowym dzieje w PL dlatego zapraszają zarówno modularzy, torty, kolekcjonerów a także i kolejkowiczów. Mamy okazję zintegrować nasze TeTetkowe szeregi na największej polskiej imprezie modelarskiej - chyba warto, prawda ?ernie_gdynia pisze:Drodzy TT-maniacy szykujmy się w tym roku czy to z taborem czy makietami na Poznańskie Tragi Modelarskie w październiku. Pokażmy na co TT stać, a będzie naprawdę warto. Organizatorzy szykują dla nas ciekawy pakiet socjalny i jak dobrze pójdzie będziemy mieli MY jako modelarze kolejowy rożnych skal CALA DUŻĄ HALE. Tak trzymać. szczegóły dokładne wkrótce. Poza tym padła myśl by na październik zaprosić zaprzyjaźnionych modelarzy z ROSJI, CZECH i NIEMIEC.
Ja osobiście proponuje przy okazji tych targów zrobić ogólnopolski zlot forumtt.pl jest to inicjatywa warta podjęcia. Przy okazji można zrobić coś w stylu warsztatu, wymiany doświadczeń i innych rzeczy. Co WY na to i kto by się pisał
Taką frajdę miało dziecko z zabawy, że aż żal było mu zabronić.PiotrZ pisze: Natomiast gemolowi dziękuję za wyrozumiałośći możliwość uruchomienia składów z różnych epok i zarządów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości