Zlot „Modularzy” Kolejowych - Radom 2006-2020
Moderator: mod-Imprezy
-
- Kontakt:
Re: III Ogólnopolski Zlot Modularzy Kolejowych - Radom
W Bytomiu jest chyba tylko jednodniowa, więc na niedzielę możesz wpaść do Radomia.
-
- Kontakt:
Szkoda tylko że termin imprezy pokrywa się z terminem imoprezy dla H-zerowców w Bytomiu, nie sposób być na obu.
-
- Kontakt:
No to zaczynamy odliczanie i wyścig z czasem. Na razie wszystkie (14) profile "Platerowa" już uzbrojone w przeróżne elementy, można zaczynać przetwarzać je w skrzynie.
-
- Kontakt:
Koledzy wprowadzili trochę zamieszania, więc zamieszczę dokładną informację.
III Międzynarodowy Zlot "Modularzy" Kolejowych odbędzie się 20-22 kwietnia 2007 r. Organizatorem Zlotu jest Dom Kultury "Idalin" w Radomiu.
Motywem przewodnim tegorocznej imprezy będzie rozmiar TT i dla jego potrzeb jest udostępniona duża sala. Czy będzie ona wykorzystana w pełni zależy tylko od was. Nie zabraknie również eNki - jest już potwierdzony przyjazd; mam nadzieję, że H0 też nas zaszczyci swoją obecnością.
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest przyłączenie się ze swoimi modułami wykonanymi zgodnie z obowiązującymi normami. Uczestnik otrzymuje bezpłatne posiłki /od kolacji w piątek do śniadania w poniedziałek/ oraz noclegi w warunkach polowych /proszę zabrać ze sobą śpiwór lub koc/. Istnieje również możliwość przenocowania osób towarzyszących, ale pierwszeństwo mają uczestnicy.
Program:
20 kwietnia od godz. 15.00 - montaż makiet i wspólna zabawa
21 kwietnia w godz. 11.00-18.00 - prezentacja makiet dla publiczności
22 kwietnia w godz. 10.00-15.00 - prezentacja makiet dla publiczności
od godz. 15.00 - demontaż makiet
Zgłoszenia uczestnictwa najpóźniej do 31 marca wraz ze zwymiarowanym rysunkiem modułów na adres:
Dom Kultury "Idalin"
ul. Bluszczowa 4/8
26-600 Radom
z dopiskiem ZLOT
lub
dkidalin@poczta.onet.pl, giemoll@op.pl
III Międzynarodowy Zlot "Modularzy" Kolejowych odbędzie się 20-22 kwietnia 2007 r. Organizatorem Zlotu jest Dom Kultury "Idalin" w Radomiu.
Motywem przewodnim tegorocznej imprezy będzie rozmiar TT i dla jego potrzeb jest udostępniona duża sala. Czy będzie ona wykorzystana w pełni zależy tylko od was. Nie zabraknie również eNki - jest już potwierdzony przyjazd; mam nadzieję, że H0 też nas zaszczyci swoją obecnością.
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest przyłączenie się ze swoimi modułami wykonanymi zgodnie z obowiązującymi normami. Uczestnik otrzymuje bezpłatne posiłki /od kolacji w piątek do śniadania w poniedziałek/ oraz noclegi w warunkach polowych /proszę zabrać ze sobą śpiwór lub koc/. Istnieje również możliwość przenocowania osób towarzyszących, ale pierwszeństwo mają uczestnicy.
Program:
20 kwietnia od godz. 15.00 - montaż makiet i wspólna zabawa
21 kwietnia w godz. 11.00-18.00 - prezentacja makiet dla publiczności
22 kwietnia w godz. 10.00-15.00 - prezentacja makiet dla publiczności
od godz. 15.00 - demontaż makiet
Zgłoszenia uczestnictwa najpóźniej do 31 marca wraz ze zwymiarowanym rysunkiem modułów na adres:
Dom Kultury "Idalin"
ul. Bluszczowa 4/8
26-600 Radom
z dopiskiem ZLOT
lub
dkidalin@poczta.onet.pl, giemoll@op.pl
-
- Kontakt:
A w czym można pomóc?
- Jacekk
- Kontakt:
Może mi się uda w tym roku pojechać
Oby tak, bo nigdy nie brałem udziału w tak wielkiej imprezie. Wogóle w całym moim życiu byłem tylko na jednym ze spotkań, więc bardzo liczę na to, że jednak w tym roku coś się zmieni.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Głównym tematem III OZMK jest TT-tkaCharakterek pisze:Liczę na Waszą obecność.

DK Idalin udostępnia NAM swoje pomieszczenia (i zaplecze), ale cały Zlot organizujemy MY, to jest nasza TeTetkowa impreza

Będzie to też próba generalna przed planowaną na jesień imprezą TRAKO 2007. W tym roku, tak się składa, Trako jest w tym samym czasie co Targi w Lipsku i stąd H0 wymiotło za granicę.
[center]Trako 2007 też będzie TeTetkowe i to nie tylko modułowe, będzie także TorTowe

Oj będzie się w 2007 TeTetkowo działo

- Charakterek
- Kontakt:
Zlot „Modularzy” Kolejowych - Radom
Odbędzie się w dniach 20-22 kwietnia jak zawsze w DK "Idalin"
Liczę na Waszą obecność. Z uzyskanych informacji będzie na pewno Tomas Reil.
Na modułach mamy pozwolenie na puszczanie składów w DCC. Zatem szykuje się świetna zabawa. Poza tym organizator obiecał nam udostępnić kilka stołów, gdzie rozłożymy spore kółeczko na torach typu "Bettungs" i gdzie będziemy prezentować możliwości DCC. Na pewno będzie można obejrzeć ST 44 Mod Art zrobionego w cyfrze. Poza tym szykujemy kilka fajnych taborowych niespodzianek.
Warto zaopatrzyć się w trochę gotówki, gdyż na pewno powinna być giełda. Zatem rzeczy zakupione będzie można od ręki sprawdzić na miejscu na torach, nikt niczego w ciemno nie kupi, każdemu sprawdzimy każdą rzecz czy to w analogu czy w digitalu.
Zapowiada się fajna zabawa. Już rezerwujcie termin!
No i prawdopodobnie w Radomiu zostanie wystawiona najdłuższa makieta modułowa TT.
Liczę na Waszą obecność. Z uzyskanych informacji będzie na pewno Tomas Reil.
Na modułach mamy pozwolenie na puszczanie składów w DCC. Zatem szykuje się świetna zabawa. Poza tym organizator obiecał nam udostępnić kilka stołów, gdzie rozłożymy spore kółeczko na torach typu "Bettungs" i gdzie będziemy prezentować możliwości DCC. Na pewno będzie można obejrzeć ST 44 Mod Art zrobionego w cyfrze. Poza tym szykujemy kilka fajnych taborowych niespodzianek.
Warto zaopatrzyć się w trochę gotówki, gdyż na pewno powinna być giełda. Zatem rzeczy zakupione będzie można od ręki sprawdzić na miejscu na torach, nikt niczego w ciemno nie kupi, każdemu sprawdzimy każdą rzecz czy to w analogu czy w digitalu.
Zapowiada się fajna zabawa. Już rezerwujcie termin!
No i prawdopodobnie w Radomiu zostanie wystawiona najdłuższa makieta modułowa TT.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2007, 15:50 przez Charakterek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Re: II Ogólnopolski Zlot Modularzy Kolejowych - Radom
no i bomba
nie zmienia to jednak fakty że czuje pewien niedostyt liczbą publikowanych tu i ówdzie zdjęć a przecież "trzaskanie" było maksymalne......
nie zmienia to jednak fakty że czuje pewien niedostyt liczbą publikowanych tu i ówdzie zdjęć a przecież "trzaskanie" było maksymalne......
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 10:54 przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Popraw, proszę te znaki zapytania pod ostatnim zdjęciem: http://forumtt.pl/viewtopic.php?p=3762#3762T_Domagalski pisze:Relacja gotowa:www.sttandard.org.pl/zlotradom2006.htm
- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
- ostrak
- Kontakt:
Ja również posiadam sporo zdjęć i filmów z imprezy, które moge podesłać ale w formie wiekszego pliku bo nie mam za bardzo czasu teraz żeby umieszczać to pojedyńczo na serwerach. jakby co to proszę na PW
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Na zdjecu jest tez Waclav Nosek (Donatelli) i Tomas Rejlmiki pisze:To na początek mam prośbę. Na tym zdjęciu z piątkowej nocy
http://img208.imageshack.us/my.php?image=10027763xx.jpg
jest chyba cała tetetkowa paczka, oprócz Andrzeja Czarnaka, który przyjechał w sobotę. To poproszę zainteresowanych, żeby mi się na priv zidentyfikowali, żebym wszystko poskładał do kupy i czegoś nie poprzekręcał

Hi,
Nie ma jeszcze paru innych osób... np. Charakterka i mnie... Ja żałuję ale w tym czasie kiedy Wy bawiliście się w najlepsze ja byłem w pracy...Na tym zdjęciu z piątkowej nocy jest chyba cała tetetkowa paczka, oprócz Andrzeja Czarnaka, który przyjechał w sobotę.

-
- Kontakt:
W kolejności pytajników - Jarek Zieliński, Wojtek Świątkowski, Darek KuczmowskiArturSch pisze:Od lewej: ArturSch (ja), Donatelli, gemol, Tomas, ?, JarkoTT, ?, ?, miki (Ty), ostrak, Gdyniak
Brakuje na zdjęciu, oprócz AndrzejaC, osób ze soboty: ArJu, oelka, kolejarz i oczywiście Charakterek - sorry jeśli kogoś pominąłem !
Ostatnio zmieniony 17 cze 2009, 13:03 przez gemol, łącznie zmieniany 1 raz.