Musisz nasikać z rana to sobie zżółknie do wieczoraGrzegorz TT pisze:Tiaaa... A może ziemia ma nieodpowiedni odczyn

Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Musisz nasikać z rana to sobie zżółknie do wieczoraGrzegorz TT pisze:Tiaaa... A może ziemia ma nieodpowiedni odczyn
Twój widocznie jest BLADY albo w innej fazie rozwoju. Ten, który fotografowaliśmy jest właśnie taki pstrokatyciekma pisze:Mam pod oknem łan to wiem
... a może MONITORciekma pisze:... nie jest taki pomarańczowo-żółty jak na tych zdjęciach (pewnie coś z balansem bieli)
Stawiałem że Gdyniak tak się sfilcował od czeskiego piwa... Może ten rzepak popromiennyArturSch pisze:Jak widać na ostatnim zdjęciu, taki łan kwitnącego rzepaku może mieć na makiecie wysokość 10-12 mm.
Punkt widzenia zależy od kąta patrzenia / stadium kwitnienia x jakość nasienia + stopień nasłonecznienia...mradwan pisze:... żeby zdjąć trochę żółtego.
Nie przymierzając: Szukaliście tego rzepaku niczym pewien przedstawiciel rogacizny miejscowości PacanówArturSch pisze:Podczas wyprawy do Czech mieliśmy okazję podziwiać (...) łany kwitnącego rzepaku ...
W naturze może dorastać do 160cm wysokości, a przeważnie około 100-140cm. Kwitnie w drugim roku wegetacji, jeśli mamy do czynienia z odmianą ozimą.Jak widać na ostatnim zdjęciu, taki łan kwitnącego rzepaku może mieć na makiecie wysokość 10-12 mm.
"Blisko ..."SU46-046 pisze:... widzieliście to w okolicach Jeleniej Góry?
Gdy robiliśmy zdjęcia rzepaku, Vsestary mieliśmy za plecami.ArturSch pisze:Widok na Všestary (z wieży widokowej na Chlumie).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości