Dwa lata temu w dniu koncertu Gilmoura w Gdańsku to samo... Urok jakiś czy co?
Moderator: mod-Imprezy
Zgłaszam się! Chciałbym pokazać Porąbkę Zdrój z przyległościami, czyli Tunel i Zagórze. Obydwa moduły dopiero „się robią”, ale są już przejezdne zgodnie ze sTTandardem, a na wystawę będą zazielenione przynajmniej w podstawowym zakresie. Na zdjęciach przedstawiam stan z dziś, czyli po raz pierwszy domowe połączenie 3 modułów.whosho pisze:Dobra, część zgłoszeń już jest u Gemola. A gdzie reszta?
Uderz w stół .......T_Domagalski pisze:... w Poznaniu mnie nie będzie...
Bez obaw - w Poznaniu mnie nie będzie...KrzyszTTof pisze:No jak mamy przyjechać, jak tu jeden taki na forumie ciągle marudzi...
No jak mamy przyjechać, jak tu jeden taki na forumie ciągle marudzi że coś nie tak z naszymi modułami - a to że rozjazdy EW2, a to że rozjazdy krzyżowe, a to łuki za małe, a to moduły za wąskie, a to tory stacyjne nie wiadomo po co, a to że stacja będzie wąskim gardłem, itd, itp, etc, ...whosho pisze:A gdzie reszta?
heheheh to zrobimy polepszoną wersję sopockiego tt-weekendu w wydaniu PyrlandiiArturSch pisze:w Poznaniu mają się znaleźć WSZYSTKIE formy zainteresowania kolejkami.
Powiedzmy sobie szczerze : TorTyMisiek pisze:... sposób (na) dzieciarnię będzie okupowała makieTTy...
i w ten sposób dzieciarnię będzie okupowała makieTTy, co pozwoli modułowcom nieśpiesznie i powoli realizować zamierzone cele (karty wagonowe, ładunki etc...)ernie_gdynia pisze:...opcja nr 2 w postaci makiet na których coś się będzie działo?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości