Te Hechty, Stettiny i wagony grzewcze do samodzielnego montażu to są zestawy blach trawionych?makieciarz pisze:Właśnie do oferty sklepu trafiła firma Voigtlander
Ekskluzywne małoseryjne modele TT.
Krzysztof
Moderator: mod-Giełda
Te Hechty, Stettiny i wagony grzewcze do samodzielnego montażu to są zestawy blach trawionych?makieciarz pisze:Właśnie do oferty sklepu trafiła firma Voigtlander
Ekskluzywne małoseryjne modele TT.
Dziś pojawił się klawisz REZERWACJA (w miejscu "POD_ZAMÓWIENIE"),makieciarz pisze:Jednorazowe naciśnięcie dodawało rezerwację zalogowanej osoby, kto nacisnął będąc zalogowanym ma "zaklepane".
... i bardzo dobrze. Gratulujemy pomysłu i inicjatywy, i ...DZIĘKUJEMY.makieciarz pisze:Modele są z mojej inicjatywy i będą dostępne ogólnie jako produkt katalogowy Schirmera,...
Czy te wagony będą szerzej dostępne czy tylko w sklepie 'MAKIECIARZ' ?makieciarz pisze: Jest jeszcze kilka opcji tego wagonu jak zejdą te wykonane. Więc można bedzie fajne składziki komponować.
Nie widzę, jest tylko [RECENZJE] i [POD_ZAMÓWIENIE] (e-mail)....makieciarz pisze:Modele można wstępnie rezerwować klikając na ikonki rezerwacji...
Może śanowny panmakieciarz pisze:Ale napisałeś ś.p. Ćwieczkowski = świetej pamięci Ćwieczkowski- czy ja o czymś nie wiem, czy to taki "nowoczesny" skrót myślowy
a może w Twoich rejonach ten skrót znaczy co innego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość