Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
gurdol1
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Do mnie też dotarła priorytetowa paka - wszystko jest ok, choć jeszcze do dosłania zostały 2 elementy z zamówionych 11 (o czym p. Piotr poinformował wcześniej mailowo). Mam nadzieję nie czekać na nie zbyt długo.
Cieszę się że sytucja wraca do normy, ale ponowne zdobycie zaufania klientów będzie wymagało przyspieszenia realizacja zamówień i znacznie lepszego oraz szybszego kontaktu mailowego/telefonicznego.
Cieszę się że sytucja wraca do normy, ale ponowne zdobycie zaufania klientów będzie wymagało przyspieszenia realizacja zamówień i znacznie lepszego oraz szybszego kontaktu mailowego/telefonicznego.
- Niejeden+
- Kontakt:
Bez poganiania, zamówiony towar dotarł Pocztą w 3 dni od zamówienia.
Pozdrawiam
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Ja w tym okresie dostałem pakę po e-mail'u, natomiast wysłałem wczoraj e-mail'a....zobaczymy.et22 pisze:Ja bym się specjalnie nie cieszył, dostałem takiego maila 15 czerwca, a paczki ni widu ni słychu...
-
et22
- Kontakt:
Ja bym się specjalnie nie cieszył, dostałem takiego maila 15 czerwca, a paczki ni widu ni słychu...
-
gurdol1
- Kontakt:
Dostałem dziś (wtorek) dość szybką odpowiedź na wczorajszego maila że paczka została wysłana - dobry znak - nie wiem jak u innych. Być może to (także) oddziaływanie forum TT 
- Ranger
- Kontakt:
Też słyszałem, że nie jest różowo. Nie mniej jednak zawsze jest alternatywa w postaci Petra Kresty.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2011, 17:30 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
-
gurdol1
- Kontakt:
Minęły kolejne dwa tygodnie, więc wysłałem maila do Pana Piotra - czekam na odpowiedź.
Zaznaczyłem przy tym, że po minięciu terminu 2 miesięcy (po wpłacie) zrezygnuję z zamówionego towaru i będę się domagał natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Jeśli Pan Piotr ma kłopoty finansowe/zdrowotne/inne - powinien o tym poinformować klientów, którzy wpłacili różne kwoty i czekają na towar - a nie milczeć.
Przedłużanie takiej styuacji może doprowadzić do upadku kolejkowego biznesu (sam sklep w małym mieście może do tego nie wystarczeć), bo wieści bardzo szybko się rozchodzą - nie tylko poprzez forum TT. A szkoda by było, bardzo, bo to dobry dostawca był.
Zaznaczyłem przy tym, że po minięciu terminu 2 miesięcy (po wpłacie) zrezygnuję z zamówionego towaru i będę się domagał natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Jeśli Pan Piotr ma kłopoty finansowe/zdrowotne/inne - powinien o tym poinformować klientów, którzy wpłacili różne kwoty i czekają na towar - a nie milczeć.
Przedłużanie takiej styuacji może doprowadzić do upadku kolejkowego biznesu (sam sklep w małym mieście może do tego nie wystarczeć), bo wieści bardzo szybko się rozchodzą - nie tylko poprzez forum TT. A szkoda by było, bardzo, bo to dobry dostawca był.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Tak się zmęczył przeprowadzką, że pewnie na urlop (zaplanowany) pojechał...

- BarTTmań
- Kontakt:
Gdyby była jakakolwiek odpowiedź na maile, to bym nie pytał...
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Z miesiąc temu dotarła do mnie dostawa. Czekałem ok 2 tygodni (czytałem na Forum że ma przeprowadzkę itd). Napisałem do niego i towar dotarł. Teraz czekam tydzień na kolejną dostawę, może okres urlopowy jest przyczyną? Nie wiem? W każdym razie wobec mnie zawsze się wywiązywał z zakupów. Może trzeba go po prostu pogonić "meilami" i po sprawie.
- BarTTmań
- Kontakt:
Słuchajcie, czy Ktoś wie, co się dzieje z Makieciarzem ?
Wiemy, że przenosił sklep, urządzał go, etc. etc. I rozumiem to.
Ale przez cały tamten czas był z nim kontakt: i mailowy i na GG.
Teraz od dwóch tygodni jest już zupełnie głucho, telefon jest wyłączony
I mimo całej mojej sympatii dla Piorka powoli tracę cierpliwość, bo czekam już ponad 2 m-ce na dostawę i... nic.
Czy Ktoś coś wie
Piotrek odezwij się
Wiemy, że przenosił sklep, urządzał go, etc. etc. I rozumiem to.
Ale przez cały tamten czas był z nim kontakt: i mailowy i na GG.
Teraz od dwóch tygodni jest już zupełnie głucho, telefon jest wyłączony
I mimo całej mojej sympatii dla Piorka powoli tracę cierpliwość, bo czekam już ponad 2 m-ce na dostawę i... nic.
Czy Ktoś coś wie
Piotrek odezwij się
-
makieciarz
- Kontakt:
Czytam, wiem ale towar mam spakowany już w kartony jak rozpakuję będzie wysyłka, chwila cierpliwości jeszcze plis.
-
gurdol1
- Kontakt:
Ok, spoko...
Ale, Panie Piotrze, jeśli pytam dwa razy, na dwa adresy mailowe (zamówienie od ponad miesiąca - opłacone kwotą powyżej 1000 zł, w tym spora część towaru zielonego) - to wypadałoby się odezwać choćby dwoma słowami, nie każdy co dzień czyta wszystkie wątki sklepowe na forum TT.
Mimo wszystko nadziei nie tracąc (na dalszą współpracę) i pozdrawiając.
Robert Wyszyński
Ale, Panie Piotrze, jeśli pytam dwa razy, na dwa adresy mailowe (zamówienie od ponad miesiąca - opłacone kwotą powyżej 1000 zł, w tym spora część towaru zielonego) - to wypadałoby się odezwać choćby dwoma słowami, nie każdy co dzień czyta wszystkie wątki sklepowe na forum TT.
Mimo wszystko nadziei nie tracąc (na dalszą współpracę) i pozdrawiając.
Robert Wyszyński
Ostatnio zmieniony 24 cze 2011, 08:21 przez gurdol1, łącznie zmieniany 3 razy.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Było od razu dać komunikat : "jest/będzie przeprowadzka, za utrudnienia przepraszamy" ...i nie byłoby tyle szumu.makieciarz pisze:Od lipca będzie ...