ER 20 już dostępny

FABRYCZNY tabor TT : czyli testy, porównania, dyskusje, przeróbki itp.

Moderator: mod-Tabor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Re: ER 20 już dostępny

Post autor: ArturSchŁ »

Charakterek pisze:Z tego, co wiem, to Adama piko w błąd wprowadziło.
Z rozmowy z Importerem:
> Rozmawiałem w czwartek z właścicielem Sk-model, który zdementował pogłoski o dostępności tego modelu.
...i TYLE.
:x
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Post autor: Ranger »

W takim razie pozostaje tylko czekać. A tym co się nie mogą doczekac proponuje wejść na stronę http://www.tysiaclecie.katowice.pl/drag ... inowe.html i pooglądać sobie loko przy pracy w skali 1:1
Pozdrawiam moderatorów :D
Awatar użytkownika
DBv
Administrator
Kontakt:

Post autor: DBv »

Póki co nadal aktualna jest zapowiedz producenta, ze model ma być dostepny jeszcze w tym roku. Jak przyjdzie styczeń i go jeszcze nie bedzie, to można się będzie zastaanawiać dlaczego go nie ma i ile to może jeszcze potrwać. Na razie mamy koniec pażdziernika i nic nie zapowiada, ze model miałby pojawić się z opóźnieniem.
Fakt, ze się ktoś w Modelmani "kopnął" nie stanowi stanowi dla mnie jakiejkolwiek przesłanki, która miałaby wskazywać ze wysyłka modelu będzie opóźniona.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2006, 23:02 przez DBv, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Post autor: Maciej »

Argumety niezbyt przekonujące :lol: Lekko śmieszne :lol:
Awatar użytkownika
DBv
Administrator
Kontakt:

Post autor: DBv »

Model ma być dostepny jeszcze w tym roku. Najprawdopodoniej producent będzie starał się go zaoferować jeszcze przed świętami. Nie widać przesłanek ,aby termin ten niemiałby być dotrzymany.
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

W związku z usunięciem tej lokomotywy z oferty nasuwa się pytanie. Wie ktoś kiedy ma wrócić do oferty. Wcześniejsze informacje zanim weszła w Modelmanii mówiły o premierze w grudniu co w obecnym świetle jest absurdem!
Awatar użytkownika
Charakterek
Kontakt:

Post autor: Charakterek »

Z tego, co wiem, to Adama piko w błąd wprowadziło. Napisali na fakturze, że model już jest i że do Niego idzie. Tymczasem Adam otwiera paczkę i co? I Loka nie ma. Więc wywalenie jej ze strony to naprawdę rozsądne wyjście z sytuacji!
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Myślę, że to była dobra decyzja, bo np. jak by tak zw 100 osób zamówiło i potem wszyscy by czakali i zaczeli się niecierpliwić to by Pan Adam z Modelmanii nie wiedział w co ręce włożyć. Z drugiej strony szkoda, bo się już podjarałem na tą loko.
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Ranger pisze:A Modelmania postąpiła całkiem dziwnie, najpierw dali go w nowościach i można było kupić, a teraz zniknął. Więc albo już został wykupiony albo za wcześnie sie cieszyliśmy.
Jest podejrzenie że model przedwcześnie był prezetowany w dziale sprzedarzy - kupujesz i czekasz z m-c, bo go po prostu sprzedawca jeszcze nie ma. Ale Twoja kasa jest w ruchu :lol: Odczekasz co swoje i model dostaniesz po 30-35 dniach od daty zakupu. Pewnie było więcej chętnych i właściciel modelmanii go wycofał z oferty.
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

A Modelmania postąpiła całkiem dziwnie, najpierw dali go w nowościach i można było kupić, a teraz zniknął. Więc albo już został wykupiony albo za wcześnie sie cieszyliśmy.
Awatar użytkownika
bartekdj
Kontakt:

Post autor: bartekdj »

a propos wagonów , jaki skład do niego ?

stadexpress , pkp express berlin warszawa wschód :P
a poważnie widze go w jakiś ciężkich wagonach towarowych , może węglarki ? co wy na to, macie lepsze propozycje ?
romek tt
Kontakt:

Post autor: romek tt »

Zamówiłem juz ja wczoraj,zobaczymy kiedy przyjdzie? :P
Awatar użytkownika
Karol
Moderator
Kontakt:

Post autor: Karol »

Kto wie może jej ulegnę?
Juz to sie chyba stało :D
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Musi być piękna ta lokomotywa skora ja zatwardziały epokowiec kolei DR zwróciłem na nią uwagę. Tak jak mój przedmówca zwócił uwagę - też podejrzewam uniwersalność podzespołów (co obniża cenę) wspólna dla kilku lokomotyw , tu dwóch Taurusa
i Herkulesa. Kto wie może jej ulegnę? Niestety nie dysponuje dla niej ani jednym wagonem który by pasował dotego klimatu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tabor”