A tymczasem HO zaczynają już się jednoczyć

chciałbym aby w tym poście opisywane były nasze plany co do tej największej w Polsce imprezie na której prawdopodobnie mam nadzieję dokopiemy HO
Moderator: mod-Imprezy

Tak, tak... nawet w pociągu w drodze powrotnej zwerbowaliśmy kolejnego pasjonata, który zresztą w niedzielę już był u nas na spotkaniu.TrinonH0 pisze:Za rok będzie silniejsza...
Koledzy ze Szczecina najechali Poznań silną grupąPawelec pisze:Na zdjęciach nasi koledzy z forum.tt...
Fajne Desiro w fajnym tuneluernie_gdynia pisze: hhehehe moje DESIRO ....
hhehehe moje DESIRO .... teraz już scyfrowane ... w podwójnej trakcji będzie śmigać razem z Gdyniakowym DesiroRanger pisze:Śliczne foto 4 z góry po prawej, Wygląda jak w świetle zachodzącego słońca.

Rąbnąłem z zagrody PMM ;-)drlukasz pisze:Przy okazji - poratował Cię ktoś brakującym banankiem, czy użyłeś zapałek![]()
Hubert, owi zadeklarowani mieli do wyboru TTort, albo moduły. A poza tym jak nie na fajkę, to znów do jury itp. itd. Zawsze kogoś brakowałohugwa pisze:To dziwne zważywszy na ilość zadeklarowanych tetetkowców...
Czarny czarnemu nie równy. Jak znam życie to przy zakupach indywidualnych będziemy mieli pełny przekrój kolorów i odcieni - od szarości do czerni + szlaczki i wzorkiwpisać do normy np czarną tkaninę długości posiadanych modułów
Naród nie do końca dopisał, a co za tym idzie rozkład był nie do końca wykonalny. W tej sytuacji lepiej było po prostu jeździć, tak, żeby się coś działo na makiecie, niż usiłować realizować obcięty rozkład. Choć jedną sesję udało się przeprowadzić.naród nie dopisał czy ktoś czegoś nie dorobił w kwitologii?
To dziwne zważywszy na ilość zadeklarowanych tetetkowców...Było nas zdecydowanie za mało.
No to jestem ciekaw jak wam wyjdzie ta ściepazakup jednorazowy z jakiejś "zrzutki celowej"
A może kogoś, kto głośno krzyczy? My mamy dwóch takich ;-)Zabrakło zebrania wszystkich w celu podzielenia ról.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości