Targi w Łodzi też w ten sposób skończyły z kiepskim dla nich skutkiem.Grzegorz TT pisze:To pewnie będą ostatnie targi HobbyCoś się komuś pomieszało...
Krzysztof
Moderator: mod-Imprezy
Targi w Łodzi też w ten sposób skończyły z kiepskim dla nich skutkiem.Grzegorz TT pisze:To pewnie będą ostatnie targi HobbyCoś się komuś pomieszało...
Oczywiście najłatwiej zrzucić koszty własnej nieudolności na wystawcówJest to wynik dotychczasowego "zarobku" na poprzednich edycjach Hobby. Nawet MTP nie będą dokładały do "interesu" na dłuższą metę.
Płacić za możliwość pojawienia się na imprezie, na której mam robić za "tresowaną małpkę (na/ś)ciągającą publikę" - mnie to nie odpowiada.Młodzikowski na Forum Martela pisze:Dzisiaj dzwoniłem do Pani Barbary Vogt z MTP i coś się tam dowiedziałem. A są niestety zmiany.
Impreza z racji remontu dotychczasowych pawilonów przeniesiona będzie do nowych obiektów a mianowicie hal 7, 7a, 8, 8a. Plan oraz rzuty ma podesłać Pani Baśka w przyszłym tygodniu, więc postaram się je zamieścić.
Z powierzchnią nie powinno być problemu, należy jednak wstępnie zadeklarować potrzebną ilość i ewentualne miejsce. Stojaki zapewni organizator. Termin zgłoszenia - połowa sierpnia.
Istotną zmianą, będzie pobierana opłata "wpisowa" przez MTP. Wystawcy indywidualni będą musieli zapłacić 50 złotych, zaś zrzeszone kluby - 150 złotych. Jest to wynik dotychczasowego "zarobku" na poprzednich edycjach Hobby. Nawet MTP nie będą dokładały do "interesu" na dłuższą metę.
To na razie tyle wstępnych informacji.
Sądzę, że naszego MŁODEGO kolegę trochę poniosło czy wiosenne powietrze upiłoernie_gdynia pisze:... mam nadzieję dokopiemy ...
ernie_gdynia pisze:... mam nadzieję dokopiemy HO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości