Może razem byśmy trafili główną wygraną

A wtedy

Moderator: mod-Ogółem
Oczywiście, że jest to możliwe (a raczej byłoby w latach -90), gdyby zamiast logo PKP widniał znaczek Windows, no i oczywiście pod warunkiem, że wcześniej Apple wypuścił ją w N-ceOłgierd pisze:No, chyba, że przekonasz Gatesa, by dorzucił się do projektu, bo stonka w TT to jedyna rzecz, której mu brakuje do szczęścia
Fakt "dylematy są domeną nastolatków. Ja raczej zastanawiałem się, czy w naszym gronie jest ktoś tak skuteczny w przekonywaniu jak poseł Antoni Maciarewicz. Możesz spróbowaćwomo pisze:Dylemat większości nastolatkówJarTTek pisze:Raczej, jak ją przekonać![]()
Dylemat większości nastolatkówJarTTek pisze:Raczej, jak ją przekonać![]()
Szansa jest oczywiście, ale która firma się zdecyduje?JarTTek pisze:...i tu jest szansa aby nową formą była SM/SP 42
...i tu jest szansa aby nową formą była SM/SP 42krisss pisze: Nowe formy już też wprowadzają, bo widzą, że sprzedaż spada.
Mehehehehewomo pisze:Już widzę jak jakiś pasjonat wykłada 300 000 zł. A potem zostaje z ręka w nocnikuBo nie takie żaluzje, wózki, koła, okna, komin, dach, wycieraczki, kolor z palety ... ( niepotrzebne skreślić )
![]()
![]()
![]()
![]()
To producent ma wyłożyć pieniądze na produkcje, a nie pasjonat. Jak nie będzie nowych modeli (form), to nikt w kółko nie będzie kupował modeli, tzw. "odgrzewanych kotletów" i albo producent pójdzie na ryzyko i zainwestuje albo i tak zbankrutuje bo nikt nie będzie kupował ciągle tego samego typu modeli. Na przykładzie Tilliga - klepią te same formy od wielu lat, tylko malowania się zmieniają. Nowe formy już też wprowadzają, bo widzą, że sprzedaż spada.womo pisze:Już widzę jak jakiś pasjonat wykłada 300 000 zł.
U nas niestety niekrisss pisze:TittyTwister czy u Ciebie w kraju byliby chętni na ten model?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości