MakieTTa - demobil

sTTandard - Nasze makiety modułowe

Moderator: mod-Makieta Modułowa

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Re: MakieTTa - demobil

Post autor: Maciej »

Mariusz pisze:Ciekawi mnie tylko jedno: co to za konstrukcja kratowa? Napisz co to za model. Kupny?
Tego typu konstrukcje są dostępne w handlu. Zdaje się że Auhagen oferuke takie segmenty.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 17:51 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mariusz
Kontakt:

Post autor: Mariusz »

Obrazek
Obrazek
Ale jeśli na wysuniętych mostownicach zamocujesz barierki to będzie w sam raz!
Awatar użytkownika
Mariusz
Kontakt:

Post autor: Mariusz »

Ciekawi mnie tylko jedno: co to za konstrukcja kratowa? Napisz co to za model. Kupny?
A jeśli chodzi o mostownice, to moim zdaniem są za szerokie do mostu. Nie powinny wystawac. Teraz to wygląda jak most wąskotorowy. Jak trzeba załączę zdjęcia prawdziwych mostów.
Awatar użytkownika
demobil
Kontakt:

MakieTTa - demobil

Post autor: demobil »

Chciałem pokazać :) co do tej pory powstało, troszke to trwało (ale z czsem było kiepsko). Ostatnio miałem i mam sporo wolnego czasu więc prace poszły do przodu ...
Początki prezentowałem jeszcze na martelu, mam pełną fotorelacje z przebiegu prac nad całością :) - ale teraz tylko kilka fotek przedstawiających stan obecny ...
Aktualnie czekam na przesyłkę z farbami niezbędnymi do pomalować szyn, a jak to juz bedzie zrobione to jeden dzień i modulik będzie już przejezdny ...
Co do przęseł - to zostało jeszcze troszkę pracy (jakaś rdza, barierki, deski na podkładach ... ) no i cała zieleń na dole co chyba będzie najtrudniejsze ...

... zdjęcia takie sobie, nie przedstawiają w pełni efektu i wyglądu :) - ale robione komórką :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Makieta Modułowa”