Tego typu konstrukcje są dostępne w handlu. Zdaje się że Auhagen oferuke takie segmenty.Mariusz pisze:Ciekawi mnie tylko jedno: co to za konstrukcja kratowa? Napisz co to za model. Kupny?
MakieTTa - demobil
Moderator: mod-Makieta Modułowa
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Re: MakieTTa - demobil
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 17:51 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz
- Kontakt:
- Mariusz
- Kontakt:
Re: MakieTTa - demobil
Ciekawi mnie tylko jedno: co to za konstrukcja kratowa? Napisz co to za model. Kupny?
A jeśli chodzi o mostownice, to moim zdaniem są za szerokie do mostu. Nie powinny wystawac. Teraz to wygląda jak most wąskotorowy. Jak trzeba załączę zdjęcia prawdziwych mostów.
A jeśli chodzi o mostownice, to moim zdaniem są za szerokie do mostu. Nie powinny wystawac. Teraz to wygląda jak most wąskotorowy. Jak trzeba załączę zdjęcia prawdziwych mostów.
- demobil
- Kontakt:
MakieTTa - demobil
Chciałem pokazać
co do tej pory powstało, troszke to trwało (ale z czsem było kiepsko). Ostatnio miałem i mam sporo wolnego czasu więc prace poszły do przodu ...
Początki prezentowałem jeszcze na martelu, mam pełną fotorelacje z przebiegu prac nad całością
- ale teraz tylko kilka fotek przedstawiających stan obecny ...
Aktualnie czekam na przesyłkę z farbami niezbędnymi do pomalować szyn, a jak to juz bedzie zrobione to jeden dzień i modulik będzie już przejezdny ...
Co do przęseł - to zostało jeszcze troszkę pracy (jakaś rdza, barierki, deski na podkładach ... ) no i cała zieleń na dole co chyba będzie najtrudniejsze ...
... zdjęcia takie sobie, nie przedstawiają w pełni efektu i wyglądu
- ale robione komórką 

Początki prezentowałem jeszcze na martelu, mam pełną fotorelacje z przebiegu prac nad całością

Aktualnie czekam na przesyłkę z farbami niezbędnymi do pomalować szyn, a jak to juz bedzie zrobione to jeden dzień i modulik będzie już przejezdny ...
Co do przęseł - to zostało jeszcze troszkę pracy (jakaś rdza, barierki, deski na podkładach ... ) no i cała zieleń na dole co chyba będzie najtrudniejsze ...
... zdjęcia takie sobie, nie przedstawiają w pełni efektu i wyglądu