Są ale jak nie dacie znać, że chcecie zestaw to skąd ja mam wiedzieć ile kół zamówić
Poza tym my dodajemy koła RP25 a może ktoś chce inne?
Moderator: mod-Tabor
Ale czemu? Kół nie ma w zestawie?Ranger pisze: ↑04 lut 2025, 13:37 Warto rozważyć zakup kół do wagonów jeśli jesteście zainteresowani 406R.
Jak to rozumieć? To będzie dostępne cały czas jak np. reflektory do parowozów?
Nie wiem czy wiesz ale już serii zbierać nie będę. Nie jestem już zależny od nikogo.wlodar pisze: ↑27 lis 2024, 16:57 Powiem od siebie: teoretycznie jestem za, choć ze względów czasowych wolałbym gotowy wagon niż zestaw, rozumiem jednak że to nie wchodzi w grę (z tych samych powodów). Ponadto interesowałaby mnie przede wszystkim ep. IV. no i fajnie gdyby zestawy byly dostępne dłużej, tzn. chciałbym uzbierać cały skład (np. 10 wagonów), jednak ze względów finansowych i obecności na rynku / zapowiedzi całej masy innych modeli (np. BR22 jako bazy dla Pt47) zmuszony byłbym rozłożyć uzbieranie tegoż na ok. 2 lata. Nie wiem, czy zestawy będą tyle czasu dostępne. Osobiście wolałbym nawet zestawy lekko uproszczone (np. poziom Tilliga czy Roco), ale w miarę szybkie w montażu, niż arcydzieła wymagające mnóstwa pracy, dokładności itd. Tak można dłubać przy 1-2 szt., cysterny jednak naprawdę fajnie wyglądają gdy jest ich cały skład. Generalnie jednak jestem na tak.
O aż takim uproszczeniu nie pisałem.T_Domagalski pisze: ↑27 lis 2024, 17:15A jak będę chciał wersję uproszczoną, to sobie stare BTTB pomaluję w napis "DEC" lub "CPN"....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości