Tak tylko pod warunkiem, że się nie zrobiło przedpłaty bo wtedy można zostaćArturSch pisze:Zawsze można ANULOWAĆ zamówienie....
i bez towaru i bez kasy. A wtedy czekaj tatka latka. Niestety samo życie.
Moderator: mod-Giełda
Tak tylko pod warunkiem, że się nie zrobiło przedpłaty bo wtedy można zostaćArturSch pisze:Zawsze można ANULOWAĆ zamówienie....
Zawsze można ANULOWAĆ zamówienie....macios2 pisze: a oni mi nawet nie raczą odpowiedzieć!
Napisz na GG może odpiszą. Ja jak miałem jakieś pytania odonośnie zamówienia pisałem na GG i nawet odpowiedzieli, ale to było dawno. Teraz zamawiam w Techno hobbymacios2 pisze:Piszę do nich maile teraz już chyba będzie 5 a oni mi nawet nie raczą odpowiedzieć!
Ja bez żadnych problemów skontaktowałem się z Modelmanią, napisałem maila, następnego dnia miłem dokładną odpowiedź.pawnol pisze:Witam
Od kilku dni próbuję skontaktować się z obsługą sklepu, z Adamem. Ale ani email nie pomaga- brak odpowiedzi, podobnie ma się sytuacja z GG a telefonu nikt nie odbiera. Zna ktoś jakąś inną alternatywną i skuteczną metodę skontaktowania się z Adamem, bo mam pytanie odnoście mojego zamówienia??
Z góry dzięki Paweł
Nie było stoiska Modelmanii - tzn nie widziałem go, bedąc dwukrotnie w pawilonie.Marcin pisze:Pewnie był na Targu Dominikańskim jak większość handlowców.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość