23 listopada zamówienie.
8 grudnia miałem paczkę w domu.
Oto jej zawartośc:

Szybko i sprawnie.
Moderator: mod-Giełda
Potwierdzenie dostałem.gbbsoft pisze:Może są równi i równiejsi...
A potwierdzenie dostarczenia emaila dostałeś...?
zamówiłem 23.11.2006 i do dzisiaj cisza... ciągle w realizacji (zamawiałem produkty zaznaczone jako dostępne)Charakterek pisze:Co do MM w poniedziałek zamówiłem, w środę było. Czyli wraca dobre?
Też się Charakterku zdziwiłem maila dostałem po paru godzinach czy jest towar, a wysyłka w 7 dni ( z czego 2 to transport bo jednak troche daleko z pomorza na ślunsk).Charakterek pisze:Co do MM w poniedziałek zamówiłem, w środę było. Czyli wraca dobre?
Galeria Mokotów znajduje się w południowej części Mokotowa, czy może raczej jak napisał Kolega Oelka, na Służewcu Przemysłowym a nie w Centrum, tam zaś, jak już wspomnieli Koledzy, właśnie jest Parowozik w którym np. Halberstadt PKP jest o 100 zł tańszy...whosho pisze:Weź pod uwagę że sklep w centrum warszawy nie utrzyma się z 3% marży...
A jest dokladnie odwrotnie: Parowozik w Centrum jest tanszy od stoiska w centrum handlowym na Sluzewcu Przemyslowym.whosho pisze:Weź pod uwagę że sklep w centrum Warszawy nie utrzyma się z 3% marży...
Parowozik jest bardzo blisko centrum Warszawy (stacja metra Świętokrzyska), a ceny potrafi mieć naprawdę przyjazne.whosho pisze:Weź pod uwagę że sklep w centrum warszawy nie utrzyma się z 3% marży...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość