Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
- Witek M.
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
Ja tam sie nigdzie nie rejsetrowalem, a ze znizka dla forum tez kupilem.

- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
No Ty, prawie z Trójmiasta ....krzysztof pisze:... jak to się robi?

A rozmawiałeś z Piotrem telefonicznie (nr na stronie sklepu)

- krzysztof
- Kontakt:
jakoś nie wychodzi mi to - jestem zarejestrowany ale nikt nie pyta mnie o nick z forum.Marcin pisze:Jest, jest tylko trza się zarejestrować w sklepie i podać nick z forum.
podstawowe pytanie rodem z kabaretu: jak to się robi
 ?
 ?
					Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 07:56 przez krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.

- Marcin
- Kontakt:
Jest, jest tylko trza się zarejestrować w sklepie i podać nick z forum.

- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
A pytałeś o STAŁĄ zniżkę dla ForumowiczówArek pisze:... tym bardziej że ceny w "modelarski.pl chyba zaczynają być wyższe.

- 
				Arek
- Kontakt:
Ja też raczej chwalę ten sklep, tym bardziej że ceny w "modelarski.pl chyba zaczynają być wyższe. Patrz ceny "Gagarinów"

- 
				Pawelec
- Kontakt:
Ja tam na Modelmanię narazie nie narzekam, każda przesyłka dochodziła do mnie bez problemu, doskonale zabezpieczona (tory, 2 lokomotywy). Dla pewności szybkiego wysłania zamawiam za pobraniem. Duży plus dla MM.

- 
				TrinonH0
- Kontakt:
Dzień 1. Zamówiłem(2 pozycje)... 
...
Dzień ~90. Zapytałem się co z moją paczką
Dzień 93. Dostałem info że nie ma jednej z pozycji z tego co zamawiałem i żeby zrobić nowe zamówienie(bez tej 1 pozycji[może z czymś innym])
Dzien 93. Ponownie zamówiłem to co wtedy + jeszcze inny wagon
Dzień 110. Dostałem do domu paczusie
PS. Fakt, zabezpieczona dobrze

...
Dzień ~90. Zapytałem się co z moją paczką
Dzień 93. Dostałem info że nie ma jednej z pozycji z tego co zamawiałem i żeby zrobić nowe zamówienie(bez tej 1 pozycji[może z czymś innym])
Dzien 93. Ponownie zamówiłem to co wtedy + jeszcze inny wagon
Dzień 110. Dostałem do domu paczusie
PS. Fakt, zabezpieczona dobrze
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Tak też uczyniłem i czynić będę -amen.Marcin pisze:Maciej, tak jak pisałem, do Pana Piotra zawsze warto się udać.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Bardzo przykra sytuacja.maciej_kolej pisze:... po 43 dniach cierpliwości ....Na szczeście zwrot kasy odbył się szybko...
Niech będzie przestrogą dla potencjalnych klientów Modelmanii

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
No i stało się, po 43 dniach cierpliwości zabrakło  tym bardziej że Ci którzy zamówili ten sam model później (w modelmanii) jakimś trafem otrzymali go
  tym bardziej że Ci którzy zamówili ten sam model później (w modelmanii) jakimś trafem otrzymali go  a mi na otarcie łez pozostała informacja modelamnii "Roco opóźnia dostawę". Na szczeście zwrot kasy odbył się szybko, a zamówienie przekierowałem do konkurencji.
 a mi na otarcie łez pozostała informacja modelamnii "Roco opóźnia dostawę". Na szczeście zwrot kasy odbył się szybko, a zamówienie przekierowałem do konkurencji.

tym bardziej że Ci którzy zamówili ten sam model później (w modelmanii) jakimś trafem otrzymali go
  tym bardziej że Ci którzy zamówili ten sam model później (w modelmanii) jakimś trafem otrzymali go  a mi na otarcie łez pozostała informacja modelamnii "Roco opóźnia dostawę". Na szczeście zwrot kasy odbył się szybko, a zamówienie przekierowałem do konkurencji.
 a mi na otarcie łez pozostała informacja modelamnii "Roco opóźnia dostawę". Na szczeście zwrot kasy odbył się szybko, a zamówienie przekierowałem do konkurencji.- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Nie polecam - będziecie dłuuuugo czekać.ernie_gdynia pisze:Kolejna ciekawa promocja Taurusów w Modelmanii ...
- 
				eg_ptmkż
- Kontakt:
Kolejna ciekawa promocja Taurusów w Modelmanii ...

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o usługi Modelmanii też nigdy nie żałowałem zrobionych tam zakupów ale ostatni zakup zabolał, zwłaszcza że dane realizacji zakupu sa nieprawdziwe a fakty bardzo wymowne. Mam nadzieję że właściciel skupi się na rzetelnej informacji i naprawi błędy. To tyle. Nie skreślam tego sklepu bo wiem że uczciwy jest, musi jednak pewne rzeczy dopracować i dlatego ma wśród wielu plusów duuuuży minus - własnie za to.ArJu pisze:(...) i jednocześnie dostępność oraz atrakcyjna cena w Modelmanii skłoniła mnie do zakupu w tym drugim, czego tym razem akurat nie żałuję.
Pozdrawiam,
Artur
					Ostatnio zmieniony 20 cze 2007, 23:30 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.

- oelka
- Moderator
- Kontakt:
Tak sie zapewne dzieje w filii w Zabkach pod Warszawa, gdzie skasowano czesc modelarska.DBv pisze:Oj się czepiacie...
Pewnie akurat w tej chwili firma kładzie większy nacisk na rozwój działów związanych z dojarkami i systemami paszowymi...
Krzysztof
					Ostatnio zmieniony 20 cze 2007, 23:29 przez oelka, łącznie zmieniany 1 raz.