Kto pyta nie błądzidrlukasz pisze:Czemu tego nie ogłosiliście? Z pewnością taka lokomotywa się znajdzie.

Moderator: mod-Imprezy
Kto pyta nie błądzidrlukasz pisze:Czemu tego nie ogłosiliście? Z pewnością taka lokomotywa się znajdzie.
Jak mnie tam wpuszczą to zabiorę co się daeg_ptmkż pisze:Otóż potrzebne są filmiki, prezentacje, zdjęcia które można będzie wyświetlać na projektorze znajdującym się na ścianie przy naszych makietach.
Czy posiadacie jakieś ww. materiały lub nawet dźwięki lokomotyw i inne co może zostać wykorzystane w celu propagowania naszej skali TT ?
Listonosz dzisiaj dostarczył długo wyczekiwaną przesyłkę.drlukasz pisze:Kiedy i jak dystrybuowane będą wejściówki dla wystawców?
My na "własne potrzeby" posiadamy 6mb wiec za mało ale z tego co zostało mi przekazane przez Kłapouchego to:eg_ptmkż pisze:Nitka pomorska na swoje moduły wypożyczyła tkaninę od HOTak więc zostaje tkanina do zorganizowania na moduły jednotorowe zaraz po naszych.
Więc temat szmaty można traktować jako zamkniętyŁączna długość szmat to 75 m. Oczywiście zabiorę do Poznania.
Pozdrawiam
Grzegorz Molenda
Nitka pomorska na swoje moduły wypożyczyła tkaninę od HOdrlukasz pisze:Jak sprawa szmaty? Czy posiadamy jakąś lokalnie w Poznaniu, czy mamy przywieźć szmatę sTTandardową (powinna być chyba u Kilkujadka - Grupa Północ może ją zgarnąć "po drodze"![]()
Młodzikowski na Forum Martela pisze:Z początkiem tego tygodnia, MTP zaczęły rozsyłać zaproszenia i wjazdówki dla uczestników. Proszę więc, aby po otrzymaniu napisać krótką informację, że dotarły.
Na początku przyszłego tygodnia, na stronie PZMK ukaże się lista osób zamawiających noclegi (wraz z podziałem na poszczególne pokoje).
Tak więc osoby które "przespały" terminy zgłoszeń i wpłat, będą musiały załatwiać formalności we własnym zakresie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość