Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
- Fantomas
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
A ja pochwalę Makieciarza (a raczej Modelarski-kącik-Piotra
) za sprawną i szybką realizację zamówienia.

-
- Kontakt:
Moje od lutego br zamówienie czeka do końca swojej realizacji ...Mariusz pisze:Ten nasz makieciarz dziwny człek, towar który ma-nie ma, towar którego nie ma, przyjeżdża w kilka dni do mnie![]()
Tym razem należą się podziękowania za szybką realizację bardzo atrakcyjnego zamówienia.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 14:29 przez eg_ptmkż, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
szczęściarz
Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 09:01 przez eg_ptmkż, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz
- Kontakt:
Ten nasz makieciarz dziwny człek, towar który ma-nie ma, towar którego nie ma, przyjeżdża w kilka dni do mnie
Tym razem należą się podziękowania za szybką realizację bardzo atrakcyjnego zamówienia.

- dejww
- Kontakt:
Hej.Moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 10 dni.Zamówiłem Herkulesa OHE Kuehn'a.Kiedyś zamówiłem Taurusa EVB i wagony do ICE3 - również zamówienie zostało szybko zrealizowane.Moja dobra rada.Nie kupujcie przelewając kasę tylko bierzcie za pobraniem.Jest tylko 4 zł drożej a jak Makieciarz będzie chciał mieć pieniądze to będzie musiał zrealizować zamówienie - proste.
-
- Kontakt:
Właśnie... A tu się człowiek dobija pisząc maile na wszystkie możliwe adresy mailowe, PW i arkusz kontaktu na stronie sklepu a sklep i jego właściciel ani be , ani me...
I coś mi się wydaje , że na niego nie ma mocnych... Niedobrze...

-
- Kontakt:
Pytasz, jak niejaki 'makieciarz" kilka miesięcy temu poprzez PWmiszka-75 pisze:Czyżbyś też miał jakieś nieciekawe przygody z tym sprzedawcą?

Tylko, że Ty nie masz obowiązku przedzierać się przez 47 stron opinii w poszukiwaniu moich postów. Natomiast sklepikarz, który zainkasował ode mnie w ciągu kilku lat kilka tysięcy złotych, obraża mnie takim pytaniem.
Wolę zapłacić w elriwie te parę euro za przesyłkę, zapłacić paypalem bez dodatkowego marudzenia sklepikarza i w tej cenie: nie czytać kłamliwych zapewnień o rzekomo dokonanej wysyłce, kłamstw o 'pracowniku, co znów zawalił", czytać katalogu chorób, które dotykają jego niezwykle schorowaną i liczną rodzinę, czy dobijać się do pana sklepikarza tygodniami, żeby raczył choć odpowiedzieć, co z towarem, za który już wziął kasę.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2014, 12:55 przez Ołgierd, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Przecież nie będę się z nim procesował w Niemczech! Ale w końcu kiedyś Pan Piotr sam sobie strzeli gola, ponieważ jak On tak traktuje Klientów (obojętnie; stałych, czy niestałych) no to w końcu PRZESTANĄ u Niego kupować. Całe szczęście że moje ostanie nie do końca zrealizowane zamówienie jest płacone za pobraniem. A w moim przypadku są to 4ry artykuły, na które czekam już prawie pół roku... I chyba w końcu to zamówię w innym sklepie....krzysztof pisze:to wszelkie spory będą się toczyć przed niemieckimi sądami...

Ostatnio zmieniony 09 lip 2014, 16:32 przez miszka-75, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysztof
- Kontakt:
to wszelkie spory będą się toczyć przed niemieckimi sądami...miszka-75 pisze: Ale od kiedy sklep ma siedzibę w Niemczech,
w sumie to nie chciałem ponownie zabierać głosu w tej dyskusji - moje perypetie są gdzieś tu tez opisane.
ale zawsze obserwowałem asortyment tego sklepu, ceny - owszem, tyle że miało to dziwną zbieżność z akcjami wyprzedażowymi sklepu elriwa.de, w którym ja tez się zaopatruję, a więc 12,90e za przesyłkę to cena spokoju... powiem też, że ostatnio na alle widziałem wagon ze starej produkcji którego szukam, właśnie sprzedawany przez... lecz powiedziałem sobie "nie", tym bardziej, że też sprzedawał go na ebay`u, no i że też na ebay`u już dorobił się kilku niepochlebnych opinii.
jednak mam nadzieję, że jakoś rozwiążesz ten problem - może faktycznie to znowu tylko chwilowe...
Ostatnio zmieniony 09 lip 2014, 09:23 przez krzysztof, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
Dałeś odpowiedź. Nad czym tu deliberować? Samo "życie"MASAKRA!!!!

Ostatnio zmieniony 09 lip 2014, 09:22 przez JarUs, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Czytałem. Zdania są podzielone, bo jedni mieli z nim problemy, a drudzy nie mieli. Ja przyznam szczerze też nie miałem jakichkolwiek problemów i zastrzeżeń do działalności tego sklepu, bo jak się cokolwiek zamówiło, to gdy tylko towar był dostępny, to zamówienie było od razu realizowane. Bez jakichkolwiek opóźnień. Ale od kiedy sklep ma siedzibę w Niemczech, no to jeżeli chodzi o czas realizacji zamówienia, mimo że dany artykuł, który się akurat zamówiło był dostępny, to tak jakby ten sklep był gdzieś na drugim krańcu Świata... MASAKRA!!!!
-
- Kontakt:
Przeczytaj sobie 47 stron tego "przygodowego" wątku i postaw się na "miejscu" autorów postów, a na wszelkie pytania sam sobie odpowieszmiszka-75 pisze:Czyżbyś też miał jakieś nieciekawe przygody z tym sprzedawcą?

Ostatnio zmieniony 09 lip 2014, 09:21 przez JarUs, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Czyżbyś też miał jakieś nieciekawe przygody z tym sprzedawcą?
-
- Kontakt:
Znak, że nawet 47 stron opinii forumowiczów na temat tego sprzedawcy nie gwarantuje, że nie znajdzie się jeszcze kilku, hmm... żeby nie obrazić... nieuleczalnych optymistów?miszka-75 pisze:Pytanie tylko jaki to znak?

Ostatnio zmieniony 08 lip 2014, 17:36 przez Ołgierd, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Pytanie tylko jaki to znak? Bo jeżeli chodzi o uzyskanie jakiejkolwiek odpowiedzi na pytanie co z realizacją zamówienia to całkowita cisza...