7. TT - WEEKEND Vsestary, Czechy 06-08.05.2006
Moderator: mod-Imprezy
Re: 7. TT - WEEKEND Vsestary, Czechy 06-08.05.2006
Hi,
Tak. Ja planuję być od przyjazdu (około 11:00), do około 18:00 także na pewno się spotkamy. Komórki do siebie mamy to się zdzwonimy na miejscu.
Tak. Ja planuję być od przyjazdu (około 11:00), do około 18:00 także na pewno się spotkamy. Komórki do siebie mamy to się zdzwonimy na miejscu.
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Raczej na miejscu, wszak sam jeszcze nie wiem czy z kierunku północnego czy południowego będę jechał. Jeżeli już to byłbym jednak troche poźniej niż o 11 (12?), ale i tak chyba jeszcze kogoś z Was zastanę...ArturSwider pisze:A jak przyjedziesz, to spotykasz się z nami na granicy w Kudowie czy już na miejscu?
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2006, 19:46 przez DBv, łącznie zmieniany 1 raz.
Hi,
Dzięki za potwierdzenie Arek.
Oto aktualna lista uczestników wyprawy do Czech:
- eremiTTa
- drLukasz
- kolejarz
- Cobrix
- BR101 + Ojciec
- Artur Świder
Jeżeli ktoś z Was forumowicze ma ochotę to zapraszam, wszakże do imprezy jest jeszcze ponad tydzień.
Dzięki za potwierdzenie Arek.
A jak przyjedziesz, to spotykasz się z nami na granicy w Kudowie czy już na miejscu?DBv pisze:Ja na razie potwoerdzić nie moge, ale nie wykluczam, że przyjadę.
Oto aktualna lista uczestników wyprawy do Czech:
- eremiTTa
- drLukasz
- kolejarz
- Cobrix
- BR101 + Ojciec
- Artur Świder
Jeżeli ktoś z Was forumowicze ma ochotę to zapraszam, wszakże do imprezy jest jeszcze ponad tydzień.
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Ja na razie potwoerdzić nie moge, ale nie wykluczam, że przyjadę. Także jak coś to dam znać w ostatniej chwili, albo i dopiero namiejscu 

-
- Kontakt:
Potwierdzam ;-)
Jezeli ktos chcialby sie dosiasc do mnie (jade od Leszna tego w wlkp - przez Wroclaw) to prosilbym o informacje. W przeciwnym wypadku pojade ze znajomymi.
Jezeli ktos chcialby sie dosiasc do mnie (jade od Leszna tego w wlkp - przez Wroclaw) to prosilbym o informacje. W przeciwnym wypadku pojade ze znajomymi.
Hi,
Tak, tak, sobota to według mnie idealny termin, zresztą Tomas mówił, że najlepiej być właśnie w ten dzień ze względu na nie zbyt dużą ilość "tłumów" zwiedzających, a po drugie w sobotę będzie jeszcze największy wybór taboru i innych rzeczy z TT w tym z 15% dla nas rabatem.
Tak jak proponowałem wyżej, spotkajmy się w sobotę, o 10:00 na granicy w Kudowie. Tam będziemy około 11:00 i mamy pare ładmych godzin na zwiedzanie. Leszek ma dobry pomysł, roześlijmy sobie nr telefonów na priv.
Lista chętnych do wyjazdu na dzień dzisiejszy:
- eremiTTa
- drLukasz
- kolejarz
- Cobrix (proszę, o potwierdzenie)
- BR101 + Ojciec
- DBv (proszę, o potwierdzenie)
- Artur Świder
Tak, tak, sobota to według mnie idealny termin, zresztą Tomas mówił, że najlepiej być właśnie w ten dzień ze względu na nie zbyt dużą ilość "tłumów" zwiedzających, a po drugie w sobotę będzie jeszcze największy wybór taboru i innych rzeczy z TT w tym z 15% dla nas rabatem.

Tak jak proponowałem wyżej, spotkajmy się w sobotę, o 10:00 na granicy w Kudowie. Tam będziemy około 11:00 i mamy pare ładmych godzin na zwiedzanie. Leszek ma dobry pomysł, roześlijmy sobie nr telefonów na priv.
Lista chętnych do wyjazdu na dzień dzisiejszy:
- eremiTTa
- drLukasz
- kolejarz
- Cobrix (proszę, o potwierdzenie)
- BR101 + Ojciec
- DBv (proszę, o potwierdzenie)
- Artur Świder
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2006, 00:52 przez ArturSwider, łącznie zmieniany 1 raz.
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Czyli rozumiem, ze planujecie być gdzieś około 11.30 na miejscu w sobotę. Kurcze, ta sobota, niedziela, prędzej, a tak to ciężko to widże,ale zobaczę, nie wykluczam, ze pojadę. Gdybym sie zdecydował to dam znać.
-
- Kontakt:
7. TT - WEEKEND Vsestary, Czechy 06-08.05.2006
Je też będę a ze mną drlukasz z Częstochowy.
Propozycję Artura kilka postów wyżej aby spotkać się na parkingu przed przejściem granicznym
Kudowa/Nachod a dalej ruszyć większą grupą uważam za trafną.
Również godzina spotkania 10:00 - 10:30 mnie odpowiada.
Proponuję jeszcze wymienić się numerami telefonów komórkowych aby zwiększyć przepływ informacji
i uchronić się przed ewentualnymi niespodziankami.
Swój numer telefonu podam Arturowi na PW.
Proszę i inne zgłoszenia lub propozycje.
Propozycję Artura kilka postów wyżej aby spotkać się na parkingu przed przejściem granicznym
Kudowa/Nachod a dalej ruszyć większą grupą uważam za trafną.
Również godzina spotkania 10:00 - 10:30 mnie odpowiada.
Proponuję jeszcze wymienić się numerami telefonów komórkowych aby zwiększyć przepływ informacji
i uchronić się przed ewentualnymi niespodziankami.
Swój numer telefonu podam Arturowi na PW.
Proszę i inne zgłoszenia lub propozycje.
Leszek Rak
- kolejarz
- Kontakt:
Ja będę...
Artur Świder
reszty za bardzo nie wiem...
Artur Świder
reszty za bardzo nie wiem...
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
To jak. Kto jedzie w sobotę? Chciałbym wiedzieć, bo wprawdzie termin mi nie po drodze, a i troche daleko, ale strasznie mnie korci aby przyjechać. Więc chciałbym wiedzieć kto będzie.
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Impreza jest od soboty do poniedzialku bo w Czechach sa w poniedzialek swieta. 

Hi,
Jeśli mogę zaproponować to ja wyobrażam sobie to tak:
Spotykamy się między 10:00 do 10:30 w sobotę na przejściu granicznym Kudowa/Nachod. Jadąc od Kudowy po prawej tuż przed granicą jest restauracja, a przed nią parking. To fajne miejsce chociażby dlatego, że jest tam parking strzeżony i jeżeli zdecydujemy się zostawić czyjeś auto (bo np. ktoś się dosiądzie do kogoś), to sprawa bezpieczeństwa auta jest zapewniona.
Razem w kolumnie wjeżdżamy do Czech i jedziemy do Hradca. Znaleść "miejsce akcji" to nie problem. Po imprezie wracamy na granicę i tam się rozjeżdżamy.
Co Wy na to?
Proszę, o Wasze uwagi i korekty do planu.
Jeszcze pytanie do Tomasa: Impreza jest od 06 do 08 maja, tak? To jest od soboty do poniedziałku. Czy to jest ok? Nie powinno być od piątku do niedzieli czyli od 05 do 07 maja? Proszę, o wyjaśnienie.
Jeśli mogę zaproponować to ja wyobrażam sobie to tak:
Spotykamy się między 10:00 do 10:30 w sobotę na przejściu granicznym Kudowa/Nachod. Jadąc od Kudowy po prawej tuż przed granicą jest restauracja, a przed nią parking. To fajne miejsce chociażby dlatego, że jest tam parking strzeżony i jeżeli zdecydujemy się zostawić czyjeś auto (bo np. ktoś się dosiądzie do kogoś), to sprawa bezpieczeństwa auta jest zapewniona.
Razem w kolumnie wjeżdżamy do Czech i jedziemy do Hradca. Znaleść "miejsce akcji" to nie problem. Po imprezie wracamy na granicę i tam się rozjeżdżamy.
Co Wy na to?
Proszę, o Wasze uwagi i korekty do planu.
Jeszcze pytanie do Tomasa: Impreza jest od 06 do 08 maja, tak? To jest od soboty do poniedziałku. Czy to jest ok? Nie powinno być od piątku do niedzieli czyli od 05 do 07 maja? Proszę, o wyjaśnienie.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2006, 00:09 przez ArturSwider, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
. TT - WEEKEND Vsestary, Czechy 06-08.05.2006
Witaj Cobrix,
Tak mi się kojarzy, że że chyba Ty na Forum oferowałeś do zakupu matę Busch'a,
na którą między innymi ja wyraziłem chęć zakupu.
Jeśli jest to aktualny temat to daj znać na PW.
Pozdrawiam
Leszek Rak
Tak mi się kojarzy, że że chyba Ty na Forum oferowałeś do zakupu matę Busch'a,
na którą między innymi ja wyraziłem chęć zakupu.
Jeśli jest to aktualny temat to daj znać na PW.
Pozdrawiam
Leszek Rak
Leszek Rak
-
- Kontakt:
A planujecie 1-dniowa wycieczke czy dluzsza? Ja na sobote bym chetnie wyskoczyl. 3 miejsca w samochodzie tez by sie znalazly.
-
- Kontakt:
TT - WEEKEND Vsestary, Czechy 06-08.05.2006
No problem. To tylko kwestia domówienia szczegółów.
Leszek Rak