Moderator: mod-Makieta
Poszukaj tutaj - trzeba samemu pozaginaćWojtekTT pisze:.....przyznam się że nie mam bladego pojęcia jak dokładnie powinien wyglądać taki napęd i z czego można go zrobić. Od razu powiem, że nie szukałem postów z tymi materiałami
Napęd mechaniczny wygląda tak:WojtekTT pisze:No właśnie.....przyznam się że nie mam bladego pojęcia jak dokładnie powinien wyglądać taki napęd i z czego można go zrobić.
No właśnie.....przyznam się że nie mam bladego pojęcia jak dokładnie powinien wyglądać taki napęd i z czego można go zrobić. Od razu powiem, że nie szukałem postów z tymi materiałamiByłoby lepiej, gdybyś pousuwał z rozjazdów te plastikowe uchwyty napędów elektromagnetycznych i zamiast nich umieścił imitacje prawdziwych
Byłoby lepiej, gdybyś pousuwał z rozjazdów te plastikowe uchwyty napędów elektromagnetycznych i zamiast nich umieścił imitacje prawdziwych napędów (mechanicznych, jak domyślam się po poprowadzonych kanałach pędniowych).WojtekTT pisze:kilka zdjęć po wysypaniu szutru pod tory.
A nie TŁUCZNIAWojtekTT pisze:kilka zdjęć po wysypaniu szutru pod tory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość