No jest KS brązowy a ten FDJ jest zielonyDBv pisze:Nie ma innego malowania.

Moderator: mod-Tabor
No jest KS brązowy a ten FDJ jest zielonyDBv pisze:Nie ma innego malowania.
Sądze że takiego numeru nie zrobi Tillig, co jak co ale wagon ma inne malowanie, zresztą Jacek pewnie niebawem będzie badał sprawę to się wszystko wyjaśniBarTTek pisze:No nie wiem zielony Ks w ślicznym zestawie za ok 590zł. Ciekawe czy chociaż zmienili nr na wagonie żeby co niektórzy byli mniej wścielki
No nie wiem zielony Ks w ślicznym zestawie za ok 590zł. Ciekawe czy chociaż zmienili nr na wagonie żeby co niektórzy byli mniej wścielkiArturSch pisze:Dla każdego coś miłego![]()
Dla każdego coś miłegopepsigo2pl pisze:Chociaz ktos normalnymi rzeczami sie zachwyca
Chociaz ktos normalnymi rzeczami sie zachwycamaciej_kolej pisze:A mnie powalił Jugendbauzug FDJ - jest piękny. Kolejna pokusa ze 110 ką w roli głównej
Ja bym powiedział, że dużo fajniejszą informacją jest ten set w malowaniu Inter Reggio!ArturSch pisze:Zwłaszcza fajane są START-ówki na ostatniej stronie (T334 i BR218).
ooo... Jakie slicznosci, szkoda ze w zarzadzie DBPrzemek pisze:jest już piękna cysterna Obrazek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość