Podniecenie wśród braci FTT jakby nam się dziecko urodziło......no w sumie chyba tak

Moderator: mod-Tabor
O co chodzi z tymi kranami? Były z kranami i były bez więc tu nie widzę problemu... Wstrzymajcie się trochę z tym "znaFstwem na pierwszy rzut oka"...bankier pisze:Oj tam![]()
ps. na tzw. pierwszy rzut oka nie podobają mi się bufory ze zdjęcia. Także malowane na budzie napisy. I brak kranów. To pewnie za jakiś czas będzie do zagospodarowania w ramach własnej działalności. A... pomarańcza bije na "łeb" zieloną.
Przy montażu deka zauważyłem po jednej stronie przykręcony na dwie śrubki plastikowy element wielkości pozwalającej myśleć, iż jest to miejsce na montaż głośnika...pewności jednak nie mam. Miejsca na dekoder dźwiękowy jest sporowicy pisze:A jak z miejscem na głośnik? Da się ją udźwiękowić?
Z pewnością zobaczysz, ponieważ pokazówka kursowała w prawo i lewo na torach. Ale czy kupisz...romanpumas pisze:To jak,jutro jej nie zobaczę ani kupię?
Zgadza się, na targach rozeszły się jak ciepłe bułeczki...w gronie Kolegówmarkom pisze:Dzięki Darasku za fotki
Czas zamawiać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości