8-my TT-Weekend SOPOT
Moderator: mod-Imprezy
- wicy
- Kontakt:
Re: 8-my TT-Weekend SOPOT
Hmm.. aż się chce lecieć obejrzeć. Polecę jutro. Jakie jest hasło na wejściu, jeśli będę wcześnie? Bo chyba wpuścicie?
-
- Kontakt:
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Bezproblemowo ....

- Kolejka
- Kontakt:
Nie byłem pewien, czy przyjadę, ale jednak też będę w sobotę. Jako, że przyjeżdżam do Sopotu o 6:13, a wyjeżdżam o 21:22 chciałem się zapytać, czy przydałbym się jeszcze w roli obsługi? Jakoś muszę cały dzień zagospodarować 

- KrzyszTTof
- Kontakt:
- KrzyszTTof
- Kontakt:
Byłbym zapomniał ...
Ostateczna lista lokomotyw okolicznościowych (pierwsza tura, odbiór w Sopocie) wygląda tak:
lp. - nick - nadruk
1 - AgX - BarTTelo
2 - Alteo - Alteo
3 - ArturSchł - ArturSch
4 - AS-62 - AS-62
5 - Baala85 - Baala85
6 - daraśekp - daraśekp
7 - eg_ptmkż - PTMKŻ
8 - Gdyniak - Gdyniak
9 - krisss - krisss
10 - krzysztof - krzysztof
11 - KubaSch - KubaSch
12 - Lech Makowiecki - lechmako
13 - leo - leo
14 - Lotos - Lotos
15 - Maciej - Maciej
16 - markom - markom
17 - miano - miano
18 - Petuszka - Petuszka
19 - Robcio1910 - Antek
20 - Sudovia - Sudovia
21 - uszaty00666 - uszaty
22 - uszaty00666 - zubero
23 - wicy - PKP cargo
Dwie osoby, które przeniosły się w ostatniej chwili z tury II na I musiałem niestety przerzucić ponowie do II, bo dwie lokomotywy nie przeszły kontroli jakości, a bubla nie chciałbym nikomu wciskać, tym bardziej, że loki mają nadrukowane nick'i i ciężko było by chociażby wymienić.
Do wzięcia będzie jedna lokomotywa bez nadrukowanego nick'a z drobnym felerem produkcyjnym - do obejrzenia na miejscu.
Ponadto będę miał (niestety tylko kilka) dekodery Plux12 (dedykowane do lokomotyw okolicznościowych), Uhlenbrock 73140, w cenie 95,00 zł. Można rezerwować na PW.
Ostateczna lista lokomotyw okolicznościowych (pierwsza tura, odbiór w Sopocie) wygląda tak:
lp. - nick - nadruk
1 - AgX - BarTTelo
2 - Alteo - Alteo
3 - ArturSchł - ArturSch
4 - AS-62 - AS-62
5 - Baala85 - Baala85
6 - daraśekp - daraśekp
7 - eg_ptmkż - PTMKŻ
8 - Gdyniak - Gdyniak
9 - krisss - krisss
10 - krzysztof - krzysztof
11 - KubaSch - KubaSch
12 - Lech Makowiecki - lechmako
13 - leo - leo
14 - Lotos - Lotos
15 - Maciej - Maciej
16 - markom - markom
17 - miano - miano
18 - Petuszka - Petuszka
19 - Robcio1910 - Antek
20 - Sudovia - Sudovia
21 - uszaty00666 - uszaty
22 - uszaty00666 - zubero
23 - wicy - PKP cargo
Dwie osoby, które przeniosły się w ostatniej chwili z tury II na I musiałem niestety przerzucić ponowie do II, bo dwie lokomotywy nie przeszły kontroli jakości, a bubla nie chciałbym nikomu wciskać, tym bardziej, że loki mają nadrukowane nick'i i ciężko było by chociażby wymienić.
Do wzięcia będzie jedna lokomotywa bez nadrukowanego nick'a z drobnym felerem produkcyjnym - do obejrzenia na miejscu.
Ponadto będę miał (niestety tylko kilka) dekodery Plux12 (dedykowane do lokomotyw okolicznościowych), Uhlenbrock 73140, w cenie 95,00 zł. Można rezerwować na PW.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015, 13:44 przez KrzyszTTof, łącznie zmieniany 2 razy.
- wicy
- Kontakt:
To do zobaczenia w sobotęKrzyszTTof pisze:W Sopocie będę w sobotę cały dzień (planuję zdążyć dojechać na 12) i w niedzielę również cały dzień.

Ostatnio zmieniony 29 lip 2015, 15:46 przez wicy, łącznie zmieniany 1 raz.
- KrzyszTTof
- Kontakt:
Prace w EKA idą pełną parą, chyba zdążymy ...

Wiem, że parę osób próbowało się ze mną skontaktować - panowie przepraszam, ale robię co mogę żeby zdążyć z modelami na Sopot i nie daję rady wszystkiego ogarnąć. W dzień jestem w EKA, a w nocy na kolei. Po Sopocie wszystko ogarniemy. Królestwo za możliwość przespania całej nocy ...
UWAGA - jeśli mam komuś wziąć jakieś modele (zamówione wcześniej) do Sopotu, to proszę napisać na PW. Nie dotyczy oczywiście lokomotyw i wagonów okolicznościowych na Sopot, bo je zabieram w komplecie.
W Sopocie będę w sobotę cały dzień (planuję zdążyć dojechać na 12) i w niedzielę również cały dzień.

Wiem, że parę osób próbowało się ze mną skontaktować - panowie przepraszam, ale robię co mogę żeby zdążyć z modelami na Sopot i nie daję rady wszystkiego ogarnąć. W dzień jestem w EKA, a w nocy na kolei. Po Sopocie wszystko ogarniemy. Królestwo za możliwość przespania całej nocy ...
UWAGA - jeśli mam komuś wziąć jakieś modele (zamówione wcześniej) do Sopotu, to proszę napisać na PW. Nie dotyczy oczywiście lokomotyw i wagonów okolicznościowych na Sopot, bo je zabieram w komplecie.
W Sopocie będę w sobotę cały dzień (planuję zdążyć dojechać na 12) i w niedzielę również cały dzień.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015, 13:26 przez KrzyszTTof, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kaczor
- Kontakt:
Z dużym prawdopodobieństwem pojawię się sobotę. 

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
ByłoKedar pisze:Też to widzę, chyba że właśnie to było zamierzone, wtedy jest ok

może tu będzie łatwiej
https://www.facebook.com/pages/PTMK%C5% ... 997?ref=hl
-
- Kontakt:
Też to widzę, chyba że właśnie to było zamierzone, wtedy jest ok 

- krzysztof
- Kontakt:
dokładnie taki sam komunikat widzę...Misiek pisze:Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna
Ostatnio zmieniony 28 lip 2015, 16:31 przez krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek
- Kontakt:
Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz.
Wróć do poprzedniej strony · Przejdź do aktualności · Odwiedź nasze Centrum pomocy
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz.
Wróć do poprzedniej strony · Przejdź do aktualności · Odwiedź nasze Centrum pomocy
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
- Maciej
- Moderator
- Kontakt: