A to galeria zdjęć które robiła Beatka:
http://www.fotosik.pl/u/maxx84/album/1601380
Moderator: mod-Imprezy
Artur, tła były na stacji Wisła Gł. i przystanku Osiek czyli Nasze krajoweArturSchŁ pisze:O widzę, że w Sosnowcu zagościły tła do makiet, dyskutowane na FTT, ale to chyba zagraniczni koledzy instalowali ?
Przecież zawsze to mówiliśmy...dejww pisze:Wystawa chyba dla organizatorów, a nie dla gości.
Zobowiążemy szkołę do rozbudowy sali gimnastycznych, ludziom zapowiemy, że mają nie przychodzić, zakupimy pożądne barierki - 2,5m wysokości - blacha falista.dejww pisze:Mała przestrzeń, tłok ludzi i tak naprawdę można było zobaczyć tylko to co było wystawione przy barierkach zrobionych z krzeseł
Jesteś pewien, że będziesz miał gdzie ją zabrać? Jest tyle możliwości wydania swoich pieniędzy na taką imprezę, że Sosnowiec wcale nie koniecznie musi się odbyć.dejww pisze:Za rok chyba będę musiał wziąć lornetkę.
Pewnie, że było. Sposobem na to było odezwanie się do obsługi celem dostanie magicznej plakietki "Gość".dejww pisze:Osobiście mało co skorzystałem i się bardzo rozczarowałem bo liczyłem, że będę mógł pooglądać więcej, a na pewno było na co popatrzeć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość