Co ma Dacia do spier... na całej linii rumuna przez mtb .Czyżby smog owłoczył Katowice

Oszust pisze na ulotkach /ksero z hazero /nawet się rymnęło ,dek plux 22,światła b/cz,wyłączanie ośw kabiny,zamontowany głośnik i inne gówna nie wspomnę o jego błędach merytorycznrch czy malowaniu ,napisach z kartofla,jeden pędzony na 6 osi ,drugi na 4 ,sklepy to powtarzają to w swoich ofertach .Dzwoniłem do kilku sprzedawców z pytaniem czy to co piszą w ofertach to prawda ,chce kupić z 6 osiami napędowymi - odp no trzeba sprawdzić,i cisza.Podobała mi się akcja sklepu który wycofał ofertę spier ... rumuna w H0.A my TT kowicze mamy całować w dupsko p właściciela mtb za szajs z szyldem PKP, robi ,bo nie ma nic na rynku i widzi że swoje g opchnie

Nawala się tilisia i amc za krzywe ,nie doklejone porecze i inne pierdoły nawet jest działka n/t na ftt .Jeżeli ktokolwiek kupił by u partaczy małoseryjnych model z krzywo naklejona kalką z piorunkiem zaraz by bazgral na forum lub dzwonił z ryjem do partacza !!2 lata temu chciałem kupić bobine CSD z mtb na targach AKTT kosztowała 89 euro aby przebudować na Ep 05 ,pytam czemu tak tanio ,odpowiedz Niemca który to sprzedawał/miał tego kilkanaście szt/TOTAL SZAJS

,nawet nie da się zrobić zastawu do woloryzacji tych g bo po co,fakt obiecywałem sobie wiele ,może za wiele , taka jest moja opinia .A teraz drogie dzieci kupujcie zabawkę za 6 i coś stówy i pocałujcie misia sorka mtd w dupę z radości posiadania PKP pseudomodelu .enter bez komentarzy ,errat dopisków.pozdr zbieraczy ,modelarzy CZUWAJ