Moderator: mod-Tabor
A niebieski glut przy drzwiach i brakująca literka?KrzyszTTof pisze:Sprzedaż została chwilowo wstrzymana, ponieważ źle zaprojektowana wypraska pudełka ...LemingAnadyrski pisze:Ledwo co się pojawił 16642, a już go wymiotło?
Z tego co słyszałem, aktualnie Tillig pracuje nad zmianą wypraski.
to ja potwierdzam i wydaje mi się, że AMC traktuje te wagony jako zestaw. z tym że moim skromnym zdaniem (proszę wybaczyć określenie) to jest chamstwo i sknerstwo.devonn pisze:Mogłem sprawdzić w sklepie woreczki w innych pudełkach. Wszystkie miały jednakowe, zależnie od klasy. Najbogatsze mają wagony 2 kl, z tym że ramka z wężami bardziej pasuje do parowozu.
Sprzedaż została chwilowo wstrzymana, ponieważ źle zaprojektowana wypraska pudełka powoduje uszkodzenia poręczy przy drzwiach, która to poręcz jest fabrycznie montowana. Klienci zaczęli zgłaszać reklamacje, bo wagony docierały z połamanymi poręczami - kiedyś poręcze dawali do samodzielnego montażu i nie było kłopotu.LemingAnadyrski pisze:Ledwo co się pojawił 16642, a już go wymiotło?
Spróbuj tutaj: http://www.mojswiatmodeli.pl/Wagon_osob ... -9079.htmlLemingAnadyrski pisze:Ledwo co się pojawił 16642, a już go wymiotło?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości