Prowizoryczny pulpit. Dodam jeszcze dalsze oznaczenia zwrotnic i zielone diody kierunku jazdy. Spieszę się, bo żeby dodać drugi, moduł, zasilanie torów i sterowanie zwrotnicami muszę mieć już podłączone.

Moderator: mod-Makieta
volcom pisze:Zrób jak możesz kilka ujęć całej makiety. Rozumiem że pewnie jeszcze niegotowa, ale już się nie mogę doczekać widoku całości, a chodzi mi dokładnie jak wyglądają wszystkie tory w ogólnym widoku.
Też zauważyłem ten klej, trzeba będzie poprawić.PiotrT pisze:1. Konstrukcja dachu jest malowana? Widać błyszczący się klej (3 zdjęcie) jeżeli jest to dość widoczne miejsce to bym to podmalował.
2. Dach jest zdejmowany? Będziesz zasypywał tory tłuczniem czy będą zabetonowane? Czy zostaną tak? Nie jestem ekspertem ale trochę dziwnie to wygląda.
Światło będzie. Tak wykorzystam ledy z taśmy, muszę tylko dokończyć wyposażenie peronów. A całą cześć miasta co przykrywa perony zrobić tak, żeby można było ją demontować.maciej_kolej pisze:Taka mała rada - coś tam ciemno w w tym tunelu z peronem - skoro dbasz tak mocno o realizm, podkreśl jego tajemniczy klimat światłem, np. ledy są dobre do takich instalacjiO wiele lepiej to będzie wyglądało, na takich przystankach zawsze jest światło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości