Pozdrawiam
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Ćwicz na gąbce a swoją drogą - kup dobry materiałJacekk pisze: Przyklejam teraz tą gąbkę![]()
Grzegorz TT pisze:Porażki są bolesne ale to nie powód do rozpaczy.
Porażki są bolesne ale to nie powód do rozpaczy. Modelarstwo jest dla cierpliwych. Bez odpowiedniego materiału trudno jest zrobić coś przyzwoitego. Proponuję abyś zaczął od podpatrywania przyrody. Wybierz sobie jakiś gatunek drzewa i kup odpowiedni materiał do jego wykonania. Istnieje druga droga - kupienie czegoś gotowego - ale co to za modelarstwoJacekk pisze: Po prostu starłem standardową matę trawiastą i cały ten pył się zmarnował na te drzewa i nie wiem czy mi wystarczy tej trawy na obklejenie drugiego modułu (jeżeli będę robił) i dlatego mówię, że szkoda.
Grzegorz TT pisze:swoich pierwszych drzew "poduch" które sobie gdzieś spoczywają zrobiłem około 190 a Ty płaczesz nad 1 (słownie - jednym)
Raczej się z tym zgodzę. Tego na forum nie ma i wstyd mi się do tego przyznaćwhosho pisze:Bez dobrego materiału to będzie trudne. Nie masz wyjścia - trzeba będzie zainwestować...
Grzegorz TT pisze:Niestety.Jacekk pisze: Aż tak źleZrobienie drzew iglastych to chyba ostatni stopień wtajemniczenia. Zacznij od liściastych. Są łatwiejsze.
Niestety.Jacekk pisze: Aż tak źle
Aż tak źlewhosho pisze:Ćwicz dalej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości