czy przy "generalnym" czyszczeniu istotna jest bardzo powierzchnia zaznaczona na czerwono ? zielona jest główną powierzchnią styku kół z torami ale czy czerwoną warto "docierać" przy czyszczeniu ?

Moderator: mod-Makieta
Policz sobie jaki długi jest skład.Kwicek pisze:Coś pokombinuję z przeniesieniem tych zwrotnic.
Coś pokombinuję z przeniesieniem tych zwrotnic. Może uda się je wcisnąć na łuki, bardzo dziękuję za wskazówki.piottrw pisze:Dla mnie tor stacyjny cały czas za krotki. Chyba ze skład będzie stawał za zwrotnicami
Tak też myślałem, faktem jest też to, że miejsce wewnątrz drastycznie maleje i coś muszę pokombinować z układem wewnątrz. Natomiast z pomysłów na zapełnienie to: "Ten dom damy tu, a ten tu... - A co to są te? - To są spółdzielcze punktowce, Panie Dyrektorze - Aaaa. To przeniesiemy tu. - A to? - To jest jezioro. - A, jezioro? To jezioro damy tutaj..."Gloow pisze:Taki układ torowy jest świetnym punktem wyjścia w kierunku makiety odwzorowującej tereny przemysłowe.
Tego jeszcze nie wiem, jestem silnie zależny od zdania i humorów mojej żonyArturSch pisze:Może skusisz się na wizytę w Sosnowcu ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości