Jak pisałem wcześniej ten kawałek dla mnie jest za mały, dlatego muszę z niego zrezygnować.rem125 pisze:Miki, jeżeli "Scio" nie będzie reflektował na te kawałki
Chyba zostanę przy maku

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Jak pisałem wcześniej ten kawałek dla mnie jest za mały, dlatego muszę z niego zrezygnować.rem125 pisze:Miki, jeżeli "Scio" nie będzie reflektował na te kawałki
Zanim Wikol ostatecznie wyschnie, możesz do woli czesać, dmuchac i co tam chcesz. Możesz nawet przejechać po nim malutkim traktorkiemmiki pisze:...ewentualnie jak dywan zdrowo przeczesany w jednym kierunku
Ale właśnie zboże z perspektywy makietowej nie wygląda jak dywan, ewentualnie jak dywan zdrowo przeczesany w jednym kierunkuT_Domagalski pisze:śliczny dywan....
Dziękuję Tadeuszu, byłem na tym temacie ale jeszcze przed dopiskim z 11 stycznia 2010 wiec w tedy nie wiele było napisane, a sklep który tam w tedy był podany nadal milczy teraz już coś więcej wiem więc postanowiłem zamówić którąś z podanych mat.T_Domagalski pisze: http://forumtt.pl/viewtopic.php?t=4966
Wymaga to trochę sprytu i pracy, ale da się uzyskac śliczny dywan.miki pisze:...takie proste to nie będzie...
Jakościowo bardzo fajne, choć dla mnie zbyt soczyste, ale to sprawa gustu....miki pisze:A Busche są generalnie bardzo fajne, chyba najlepsze z mat.
Obawiam się, że takie proste to nie będzie...T_Domagalski pisze:Zboże to najprościej zrobić elektrosadzarką z trawy 6mm Polaka
http://forumtt.pl/viewtopic.php?t=4966rem125 pisze:Co w związku z powyższym mam zrobić?
Zboże to najprościej zrobić elektrosadzarką z trawy 6mm Polaka. Teraz sieje się raczej niższe odmiany zbóż, więc ta wysokość będzie nawet odpowiednia.Scio pisze:...i myślę o jakimś zbożu
Ok 20x7 ale niezbyt prostokątny plus jakieś strzępy. SamoprzylepneScio pisze:Jak duży to kawałek?
Jak duży to kawałek? Jeżeli Ci zbywa chętnie odkupię.miki pisze:"Zboża" jakby co to kawałek jeszcze mam.
Dzięki za wsparcie przeżywam właśnie coś w rodzaju zaćmienia koncepcyjnegoGrzegorz TT pisze:Inspiracji szukaj w naturze
Inspiracji szukaj w naturzeScio pisze:Mam już pole makowe Polak'a i myślę o jakimś zbożu, albo ziemniakach. Ostatecznej decyzji jeszcze nie ma, a czasu coraz mniej.
Mało widziałeś...miki pisze:No i coś w rodzaju truskawek było już tu widziane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość