Witam,
Mam w planach budowę stacji Łódź-Widzew,po drodze jest (niestety nieczynna już Łódź-Niciarniana,jako obiekt),zostaje do budowy Łódź-Fabryczna...i mamy cały węzeł wjazdowy do Łodzi...tylko ile to byłoby metrów (ile modułów)...
Marzenia to fajna rzecz,ale może wspólnymi siłami...
Pozdrawiam.
mb1
Łódzkie moduły Włodara
Moderator: mod-Makieta Modułowa
-
- Kontakt:
- Ranger
- Kontakt:
Re: Łódzkie moduły Włodara
Ładne masz te moduły. Jakieś plany na Poznań masz?
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: Łódzkie moduły Włodara
Cieszymy się, że dołączyłeś do piszącychwlodar pisze:... do tej pory nie zabierałem głosu.

- wlodar
- Kontakt:
Łódzkie moduły Włodara
Witam wszystkich!
Mimo, że forum czytuję od dawna, to do tej pory nie zabierałem głosu. Na co dzień działam w Łódzkim Klubie Modelarzy Kolejowych, gdzie dominuje skala H0, prywatnie wolę TT-kę. Niezależnie od makiety klubowej, w domu dłubię przy własnej makiecie (oczywiście w TT). Ponieważ coś na niej zaczyna być widać, postanowiłem zaprezentować pierwsze zdjęcia. Więcej informacji i zdjęć znajdziecie pod tym adresem.

Mimo, że forum czytuję od dawna, to do tej pory nie zabierałem głosu. Na co dzień działam w Łódzkim Klubie Modelarzy Kolejowych, gdzie dominuje skala H0, prywatnie wolę TT-kę. Niezależnie od makiety klubowej, w domu dłubię przy własnej makiecie (oczywiście w TT). Ponieważ coś na niej zaczyna być widać, postanowiłem zaprezentować pierwsze zdjęcia. Więcej informacji i zdjęć znajdziecie pod tym adresem.

Ostatnio zmieniony 27 wrz 2008, 17:07 przez wlodar, łącznie zmieniany 1 raz.