Możesz no koledzy z zakładu wszystko przywioząbiker pisze:Czy na warsztaty trzeba zabrać swoje narzędzia?

Moderator: mod-Imprezy
Możesz no koledzy z zakładu wszystko przywioząbiker pisze:Czy na warsztaty trzeba zabrać swoje narzędzia?
TAK.krzysztof pisze:pamiętam, że przy okazji jakiegoś wydarzenia były polecane WIZYTÓWKI (identyfikatory) Naszego Forum.
Proszę:krzysztof pisze:czy teraz też przewidujemy coś takiego?
Witam Aloizy,Alteo pisze:Tomas o ile to możliwe to proszę o rezerwacje pokoju dla 3 osób/ja ,Krzysztof + 1/.Przyjedziemy ok.8.30 w sobotę.
I jeszcze pytanko co do waluty.Czy wystarczą złotówki i korony?Czy potrzebne będa Euro?
SUPER, juz ciesze sie w piatek na fajna TT-zabawe CZ-PL-Dmiano pisze:Przyjeżdzamy z Mariuszem w piątek wieczorem
W przypadku, gdy chce ktoś model zmontowany, mamy już od paru lat jednego modelarza, który zawsze tydzień po TT-weekendu zabiera wszystkie modele do domu i potem tylko montuje, montuje i montuje.euzeb pisze:Czyli jeżeli nie przyjadę w sobotę, to ktoś mi go poskłada i będę mógł go zabrać w niedzielę?
Czyli jeżeli nie przyjadę w sobotę, to ktoś mi go poskłada i będę mógł go zabrać w niedzielę?Tomas Rejl pisze:Montaż gagarka jest tylko w sobotę (ca. 9-17) no mamy tutaj jednego modelarza, który co rok montuje dla chętnych te zestawy i potem wysyłamy już gotowe.
Montaz gagarka jest tylko w sobotę (ca. 9-17) no mamy tutaj jednego modelarza, który co rok montuje dla chętnych te zestawy i potem wysyłamy już gotowe.euzeb pisze:Czy montaż gagara CTL jest możliwy tylko w sobotę, czy w niedzielę też? (niestety nie wiem czy będę mógł dojechać w sobotę). Co ewentualnie zrobić z tym fantem - czy dostanę go w częściach do poskładania w domu, czy ktoś mi go poskłada w sobotę i dostanę go gotowego w niedzielę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość