Moja TT - akinomrz

Nasz tabor TT i galeria jego zdjęć

Moderator: mod-Moja TT

akinomrz
Kontakt:

Re: Moja TT - akinomrz

Post autor: akinomrz »

I dzisiaj po dłuuugim oczekiwaniu dotarł do mnie wyczekiwany zestaw startowy 01416.

Oto jak się prezentował :D
Obrazek Obrazek

Dotarł tez mały dodatek do niego......
Obrazek

Dodając wczesniejszy zakup....
Obrazek

Wychodzi tak oto składzik.....
Obrazek

Powiem tak ..... między lokami Tilliga a BTTB jest jednak przepaść ;) ten odgłos silnika, te światła, ta kultura jazdy :lol:
Tylko ta ilość elementów do przyklejenia mnie lekko przeraża :P ale mam modelarskie doświadczenie więc dam radę :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 mar 2008, 20:21 przez akinomrz, łącznie zmieniany 1 raz.
eg_ptmkż
Kontakt:

Re: Moja TT - akinomrz

Post autor: eg_ptmkż »

Witamy serdecznie na naszym forum ... i zachęcam do szczegółowej prezentacji swojego taboru...
Pozdrawiam
d.
akinomrz
Kontakt:

Moja TT - akinomrz

Post autor: akinomrz »

Witajcie :D Korzystając z okazji, że żona jeszcze nie zdążyła mnie zaangażować do przedświątecznych przygotowań - obfotografowałem moja TT-kę :mrgreen: Nie ma tego dużo ale to dopiero reaktywacja po latach, więc trochę jeszcze czasu upłynie zanim zbiór nabierze właściwego kształtu. Większość taboru to oczywiście BTTB ( ale już na Tilligowskich kólkach - Raz jeszcze Dziękuję Gdyniakowi i Ernie_Gdynia :D ) - jest też parę wyrobów Tilliga i jedna hybryda BTTB-Tillig ( to dla spostrzegawczych ;) ). W drodze jest zestaw startowy, który pasuje do tego samotnego trzyosiowego REKO i parę wagoników - jak dotrą dołączą do poniższych zdjęć.

Pozdrawiam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 mar 2008, 14:31 przez akinomrz, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moja TT”