Napisałem dwa wymiary, ponieważ chodziło mi o to, że jednemu profilowi brakuje 1mm, a drugiemu 2.miki pisze:Rysunek wprowadza w błąd
Spoko Miki nic się nie dzieje, milion razy są lepsze Twoje profile od moich

Pozdrawiam
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Napisałem dwa wymiary, ponieważ chodziło mi o to, że jednemu profilowi brakuje 1mm, a drugiemu 2.miki pisze:Rysunek wprowadza w błąd
Przeszkadza to przy robieniu zdjęć, czy cały czas się światło odbijaGrzegorz TT pisze:Moim zdaniem trawy Polaka są znacznie ciekawsze od Auhagen'a. Auhagen się świeci
Wiem, że porady, a praktyka to dwie różne rzeczy, ale wolę się zapytać niż marnować pieniądze. Przy moich ograniczonych wydatkach do traw które wcześniej wymieniałem dopiszę:Paweł Basiński pisze:Tak prawdę mówiąc to jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz - musisz spróbować na własnych błędach się nauczyć - tutaj najlepsze podpowiedzi mogą się na nic przydać.
Kleisz powierzchnię i posypujesz gęsto, to co się nie przyklei to do odzysku.Jacekk pisze:Jak mam stosować tą gąbkę![]()
Ok. Możesz coś zaproponowaćPaweł Basiński pisze:do tego będą niezbędne również różnego rodzaju/koloru/granulatu posypki z gąbki - o tym nie zapomnij - sama trawka może Cię rozczarować!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość