Moderator: mod-Tabor
Cargounit to firma, która wynajmuje swoją flotę, więc lokomotywy tego przewoźnika na haku mogą mieć... wszystko. Eurowagon również.ArturoW pisze: ↑29 sie 2025, 20:59A węglarki Eurowagon te ciemnozielone by pasowały?
https://www.euro-wagon.com/wagony/wagon ... u-eaos-eas
A węglarki Eurowagon te ciemnozielone by pasowały?
Adamczewski pisze: ↑29 sie 2025, 18:45Myślę że kilka węglarek SRR lub innych prywaciarzy będzie pasowało w sam raz. Przejrzałem na Ilostanie, ten konkretny numer występuje najczęściej z węglarkami. Chyba nawet nie będzie grzechem by podczepić jej CTL.
Myślę że kilka węglarek SRR lub innych prywaciarzy będzie pasowało w sam raz. Przejrzałem na Ilostanie, ten konkretny numer występuje najczęściej z węglarkami. Chyba nawet nie będzie grzechem by podczepić jej CTL.
Co podczepisz do Ludmiły Cargounit z dostępnego na rynku taboru?
Jeżeli do odbiorców niemieckich, to i tak wyczucie rynku... brak słów. Trzy różne firmy "klepią" ten sam model w tej samej malaturze! W skali TT, w której brakuje wszystkiego. Niech ktoś to wytłumaczy.T_Domagalski pisze: ↑28 sie 2025, 13:23EU07 by zrobili...A nie lokomotywę, której PKP Cargo zamówiło raptem 25 sztuk i to głównie do ruchu transgranicznego.
![]()
No chyba, że to kolejna oferta skierowana bardziej do Niemców, którzy mają okazję widywać ją u siebie?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość