Miałem wrażenie że piszemy o dostępności dekodera od PIKO, a nie Vectron z dekoderem.Tomasz pisze:W Modelmani jest jeden egzemplarz.
U producenta jeszcze dostępny jeszcze dostępny.
Moderator: mod-Tabor
Miałem wrażenie że piszemy o dostępności dekodera od PIKO, a nie Vectron z dekoderem.Tomasz pisze:W Modelmani jest jeden egzemplarz.
W sklepie internetowym jest jeden egzemplarz:Maciej pisze:Nie ma, byłem wczoraj.Tomasz pisze:W Modelmani jest jeden egzemplarz.
Nie ma, byłem wczoraj.Tomasz pisze: W Modelmani jest jeden egzemplarz.
W Modelmani jest jeden egzemplarz.Maciej pisze:Gdzie można go kupić ?przemcol pisze:Jak chcesz z dźwiękiem to polecam fabryczny zestaw PIKO, bardzo ładnie brzmi.bankier pisze:Podczepię się pod temat - jaki dekoder polecacie?
Gdzie można go kupić ?przemcol pisze:Jak chcesz z dźwiękiem to polecam fabryczny zestaw PIKO, bardzo ładnie brzmi.bankier pisze:Podczepię się pod temat - jaki dekoder polecacie?
Jak chcesz z dźwiękiem to polecam fabryczny zestaw PIKO, bardzo ładnie brzmi.bankier pisze:Podczepię się pod temat - jaki dekoder polecacie?
markom pisze:Odkręcasz 4 śruby , znajdują się pod zgarniaczami, albo jak kto woli, na przedłużeniu zderzaków/buforów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości