Co ciekawe w sklepie stoi obok Ludmiły H0 Roco i nasza jest sporo TAŃSZADBv pisze:... nowości Roco na jesień 2006: .... 36208 T679.2002 CSD Epoka IV

" ... oj BĘDZIE SIĘ TT-DZIAŁO "

Moderator: mod-Tabor
Co ciekawe w sklepie stoi obok Ludmiły H0 Roco i nasza jest sporo TAŃSZADBv pisze:... nowości Roco na jesień 2006: .... 36208 T679.2002 CSD Epoka IV
Nie przemalowana na BR130 a na BR130.1. A to już różnica , bo 2 egzemplarze tej lokomotywy o numerach 101 i 102 to prototypy późniejszej BR132.WojTTek pisze:Przemek mam nadzieje ze wiesz ze ta BR130 to 132 tyle ze przemalowana na 130
Dane mi było testować egzemplarz BR 80 i z ubolewaniem stwierdzam że napęd ma gorszy od parowozów BTTB. Wyjątkowo głośny silnik, bardzo wrażliwa na zabrudzenia odbieraków prądu co skutkuje nierówną pracą silnika. Dokładność wykonania przekładni zębatych pozostawia dużo do życzenia. Jeżeli nie poprawiono wyżej wymienionych wad to raczej odradzam zakup tego parowozu.MarcinSz pisze: To gratka dla tych, którzy - jak ja - nie załapali się na poprzednią edycję.
Już mamy z Ostrakiem zaklepane, czekamy tylko by przyszłyMarcinSz pisze:To gratka dla tych, którzy - jak ja - nie załapali się na poprzednią edycję.
Prezentacja modelu i opis TUTAJCobrix pisze:A jakies fotki juz moze?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości