Projekt

Używanie na własną odpowiedzialność i zasadach nie komercyjnych
@Wojtek_Kraków - patrząc bezpośrednio też nie widać
CDN...
Moderator: mod-Moja TT

Obstawiam że przez okienka nie będzie tego widać.Domiss pisze:Wydruk wygląda tak sobie (warstwy z wydruku), ale efekt końcowy - super. Zrób sobie otwór w podłodze w którejś z ubikacji, to będzie łatwiej schować przewody do ewentualnego oświetlenia.
Obawiałem się też tego, że po pomalowaniu będą te warstwy widoczne, choć pod palcami nie szło ich wyczuć. Teraz mogę powiedzieć, że efekt warstw jest bardziej wizualny niż namacalny - pewnie taka technologia wydruku.Domiss pisze:Wydruk wygląda tak sobie (warstwy z wydruku), ale efekt końcowy - super. Zrób sobie otwór w podłodze w którejś z ubikacji, to będzie łatwiej schować przewody do ewentualnego oświetlenia.

Ławeczki 3

Tak ja @wici wspomnął ciężko z tantalowymi na 25V a lepsze były by na 35Vtydzial pisze:A jak by zastosować kondensatory tantalowe jeszcze nie próbowałem co TY na to?
Jak chcesz to mogę Ci podesłać płyteczki które wykorzystałem - na razie nie mam planów co do ich zastosowania a Tobie mogą się przydać. Będziesz miał porównanie z czym Ci przyjdzie się zmierzyć by to włożyć do środkaBorczy pisze:No to wiem do kogo zgłosić się jak skończę SM25 od Grzegorza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości