Pszczela Wola 2014 + warsztaty modelarskie 4-6 lipca

Wiadomości i dyskusje, o imprezach modelarskich

Moderator: mod-Imprezy

Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Re: Pszczela Wola 2014 + warsztaty modelarskie 4-6 lipca

Post autor: Ranger »

Przypominam, że termin zgłaszania modułów właściwie już minął. Jeśli ktoś chciałby przyjechać ze skrzynkami to proszę o kontakt dzisiaj. Na razie mamy trzy stacje, przystanek ale brakuje nam trochę szlaku.

Wszystkim przyjeżdżającym bez modułów również przypominam o zgłoszeniach do końca tego tygodnia.

Wszystko na to wskazuje, że w tym roku w Pszczelej odbędzie się ostatnia impreza tego typu. Warto więc zajrzeć i spędzić miło czas przy makiecie.
Awatar użytkownika
Robcio1910
Kontakt:

Post autor: Robcio1910 »

Niestety Koledzy, nie spotkamy się i w tym roku w Pszczelej Woli.
W tamtym roku ślub Syna a w tym roku chrzciny Wnusia Antka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Radość wielka :D, że mój drugi Wnunio (pierwszego niestety już nie ma wśród nas :cry: ...) jest zdrowy i silny :mrgreen:
Nie mam na to wpływu, lecz to ten sam termin (wyjeżdżamy z żonką 03.06, wracamy 09.06), czekałem prawie do ostatniej chwili na potwierdzenie terminu chrzcin ... :evil: :oops:
Teraz czeka mnie wizyta w Malborku. :D
Może DOPIERO za rok się spotkamy?! :roll:
Życzę udanej, wspaniałej zabawy jak przed dwoma laty. :mrgreen:
Serdecznie pozdrawiam wszystkich
Robert
Ostatnio zmieniony 21 cze 2014, 12:11 przez Robcio1910, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Zjeżdżamy się od czwartku. Wyżywienie w czwartek jest we własnym zakresie. Spanie w internacie 15ł/doba.
Wyżywienie w internacie mamy od piątku - kolacja.
JarUs
Kontakt:

Post autor: JarUs »

Ranger pisze:Jest opcja zjazdu 3 lipca. Mozemy sie zjechac w czwartek.
Jaką decyzję w sprawie terminu podjął organizator ??
Ostatnio zmieniony 03 cze 2014, 08:09 przez JarUs, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek TT
Kontakt:

Post autor: Marek TT »

Jestem za. :lol:
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Jest opcja zjazdu 3 lipca. Mozemy sie zjechac w czwartek. Rozmalialismy o tym na poprzednim spotkaniu. Jest taka opcja ale wyzywienie jest we wlasnym zakresie, spanie w internacie, + 15zl do calosci. Kto jest chetny proszem o info. Jako organizator mam w planach rozstawianie makiety i warsztatu w czwartek.
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Pszczela Wola 2014 + warsztaty modelarskie 4-6 lipca

Mam przyjemność zaprosić was do Pszczelej Woli na zlot modularzy kolejowych TT. Impreza odbędzie się w internacie im. Z. i T. Wawrynów. Planowany termin imprezy to pierwszy weekend lipca tj. 4-6. Do dyspozycji mamy salę audiowizualną, klimatyzowaną o wymiarach 10x20m z jedną całą przeszkloną ścianą - dobre warunki do robienia zdjęć.
:arrow: Noclegi i wyżywienie jest na miejscu. wyżywienie to tylko obiady.
Koszt całodziennego wyżywienia to ok 15zł, gwarantujemy duże porcje.
:arrow: Spanie jest również na miejscu, koszt noclegu to ok. 15zł/osoba, pokoje dwu, trzy osobowe. Nie trzeba zabierać śpiworów itp bo wszystko jest na miejscu. Do dyspozycji są też łazienki z natryskami.
:arrow: W planach imprezy jest jazda wg. rozkładu lub z góry ustalonego scenariusza oraz warsztaty.

:arrow: Po zakończeniu jazd rozkładowych proponuję wszystkim zainteresowanym warsztaty z dziedziny składania modeli z blach fototrawionych, brudzenia taboru, malowania.
Na miejscu będziemy mieli potrzebny sprzęt ale warto zabrać ze sobą swoją lutownice, przedłużacz, lampkę.

:arrow: Impreza jest zamknięta dla publiczności. Aby wziąć w niej udział należy zgłosić się do organizatora - czyli mnie. Aby uporządkować zgłoszenia potrzebuję formularza kontaktowego z podstawowymi danymi:

Imię i Nazwisko:
NICK:
nr. tel:
Ilość osób:
Ilość wyżywienia - spania: , przykład:

Imię i Nazwisko: Konrad Wawryn
NICK: Ranger
nr. tel: 693276261
Ilość osób: 1
Ilość wyżywienia - spania: 2,2

Bardzo proszę o zgłoszenia w takiej uporządkowanej treści jak powyżej.

Zgłoszenia można dokonać poprzez wpis w tym temacie, wiadomość na PW, telefon do mnie, bądź e-mail.

Oto dane kontaktowe do mnie:
tel. 693276261
e-mail: rangerttmf@gmail.com

Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chcących wziąć udział w imprezie do zgłoszeń. Gwarantujemy rodzinną atmosferę, spokój oraz doskonałą zabawę.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, 12:32 przez Ranger, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy”