Przypominam, że termin zgłaszania modułów właściwie już minął. Jeśli ktoś chciałby przyjechać ze skrzynkami to proszę o kontakt dzisiaj. Na razie mamy trzy stacje, przystanek ale brakuje nam trochę szlaku.
Wszystkim przyjeżdżającym bez modułów również przypominam o zgłoszeniach do końca tego tygodnia.
Wszystko na to wskazuje, że w tym roku w Pszczelej odbędzie się ostatnia impreza tego typu. Warto więc zajrzeć i spędzić miło czas przy makiecie.
Pszczela Wola 2014 + warsztaty modelarskie 4-6 lipca
Moderator: mod-Imprezy
- Ranger
- Kontakt:
- Robcio1910
- Kontakt:
Re: Pszczela Wola 2014 + warsztaty modelarskie 4-6 lipca
Niestety Koledzy, nie spotkamy się i w tym roku w Pszczelej Woli.
W tamtym roku ślub Syna a w tym roku chrzciny Wnusia Antka.
Radość wielka
, że mój drugi Wnunio (pierwszego niestety już nie ma wśród nas
...) jest zdrowy i silny
Nie mam na to wpływu, lecz to ten sam termin (wyjeżdżamy z żonką 03.06, wracamy 09.06), czekałem prawie do ostatniej chwili na potwierdzenie terminu chrzcin ...
Teraz czeka mnie wizyta w Malborku.
Może DOPIERO za rok się spotkamy?!
Życzę udanej, wspaniałej zabawy jak przed dwoma laty.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich
Robert
W tamtym roku ślub Syna a w tym roku chrzciny Wnusia Antka.

Radość wielka

Nie mam na to wpływu, lecz to ten sam termin (wyjeżdżamy z żonką 03.06, wracamy 09.06), czekałem prawie do ostatniej chwili na potwierdzenie terminu chrzcin ...

Teraz czeka mnie wizyta w Malborku.

Może DOPIERO za rok się spotkamy?!

Życzę udanej, wspaniałej zabawy jak przed dwoma laty.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich
Robert
Ostatnio zmieniony 21 cze 2014, 12:11 przez Robcio1910, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ranger
- Kontakt:
Zjeżdżamy się od czwartku. Wyżywienie w czwartek jest we własnym zakresie. Spanie w internacie 15ł/doba.
Wyżywienie w internacie mamy od piątku - kolacja.
Wyżywienie w internacie mamy od piątku - kolacja.
-
- Kontakt:
Jaką decyzję w sprawie terminu podjął organizatorRanger pisze:Jest opcja zjazdu 3 lipca. Mozemy sie zjechac w czwartek.

Ostatnio zmieniony 03 cze 2014, 08:09 przez JarUs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek TT
- Kontakt:
- Ranger
- Kontakt:
Jest opcja zjazdu 3 lipca. Mozemy sie zjechac w czwartek. Rozmalialismy o tym na poprzednim spotkaniu. Jest taka opcja ale wyzywienie jest we wlasnym zakresie, spanie w internacie, + 15zl do calosci. Kto jest chetny proszem o info. Jako organizator mam w planach rozstawianie makiety i warsztatu w czwartek.
- Ranger
- Kontakt:
Pszczela Wola 2014 + warsztaty modelarskie 4-6 lipca
Mam przyjemność zaprosić was do Pszczelej Woli na zlot modularzy kolejowych TT. Impreza odbędzie się w internacie im. Z. i T. Wawrynów. Planowany termin imprezy to pierwszy weekend lipca tj. 4-6. Do dyspozycji mamy salę audiowizualną, klimatyzowaną o wymiarach 10x20m z jedną całą przeszkloną ścianą - dobre warunki do robienia zdjęć.
Noclegi i wyżywienie jest na miejscu. wyżywienie to tylko obiady.
Koszt całodziennego wyżywienia to ok 15zł, gwarantujemy duże porcje.
Spanie jest również na miejscu, koszt noclegu to ok. 15zł/osoba, pokoje dwu, trzy osobowe. Nie trzeba zabierać śpiworów itp bo wszystko jest na miejscu. Do dyspozycji są też łazienki z natryskami.
W planach imprezy jest jazda wg. rozkładu lub z góry ustalonego scenariusza oraz warsztaty.
Po zakończeniu jazd rozkładowych proponuję wszystkim zainteresowanym warsztaty z dziedziny składania modeli z blach fototrawionych, brudzenia taboru, malowania.
Na miejscu będziemy mieli potrzebny sprzęt ale warto zabrać ze sobą swoją lutownice, przedłużacz, lampkę.
Impreza jest zamknięta dla publiczności. Aby wziąć w niej udział należy zgłosić się do organizatora - czyli mnie. Aby uporządkować zgłoszenia potrzebuję formularza kontaktowego z podstawowymi danymi:
Imię i Nazwisko:
NICK:
nr. tel:
Ilość osób:
Ilość wyżywienia - spania: , przykład:
Imię i Nazwisko: Konrad Wawryn
NICK: Ranger
nr. tel: 693276261
Ilość osób: 1
Ilość wyżywienia - spania: 2,2
Bardzo proszę o zgłoszenia w takiej uporządkowanej treści jak powyżej.
Zgłoszenia można dokonać poprzez wpis w tym temacie, wiadomość na PW, telefon do mnie, bądź e-mail.
Oto dane kontaktowe do mnie:
tel. 693276261
e-mail: rangerttmf@gmail.com
Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chcących wziąć udział w imprezie do zgłoszeń. Gwarantujemy rodzinną atmosferę, spokój oraz doskonałą zabawę.

Koszt całodziennego wyżywienia to ok 15zł, gwarantujemy duże porcje.

Na miejscu będziemy mieli potrzebny sprzęt ale warto zabrać ze sobą swoją lutownice, przedłużacz, lampkę.

Imię i Nazwisko:
NICK:
nr. tel:
Ilość osób:
Ilość wyżywienia - spania: , przykład:
Imię i Nazwisko: Konrad Wawryn
NICK: Ranger
nr. tel: 693276261
Ilość osób: 1
Ilość wyżywienia - spania: 2,2
Bardzo proszę o zgłoszenia w takiej uporządkowanej treści jak powyżej.
Zgłoszenia można dokonać poprzez wpis w tym temacie, wiadomość na PW, telefon do mnie, bądź e-mail.
Oto dane kontaktowe do mnie:
tel. 693276261
e-mail: rangerttmf@gmail.com
Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chcących wziąć udział w imprezie do zgłoszeń. Gwarantujemy rodzinną atmosferę, spokój oraz doskonałą zabawę.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, 12:32 przez Ranger, łącznie zmieniany 2 razy.