EU43 PKP Cargo (Tillig 04902)
Moderator: mod-Tabor
Właśnie będę robił wpłatę do Perta (już dostał KKS do montażu).TittyTwister pisze:Tu - Happy model - już dawno mają, już tam kupiłem. Jest po 2 tylko. Innaczej sklep polecam, drogi, ale czasami mają fajne rzeczy, które indzie nie mają.
Tu - Happy model - już dawno mają, już tam kupiłem. Jest po 2 tylko. Innaczej sklep polecam, drogi, ale czasami mają fajne rzeczy, które indzie nie mają.Darek.W pisze:No i w końcu KKS mają być dostępne :
http://www.hobby-shop.cz/masinky/nahrad ... 2008-19%29
No niezła ale i tak już schodzą bo było po osiem sztuk na stanie.eg_ptmkż pisze:Cena też niezła ...
Miałem tego "fiaciora" w rękach i tak jak piszecie - zdjęcia wyolbrzymiają niedoskonałości modelu. Po wzięciu do ręki bardziej skupiałem się na kwestii "jak oni zrobili tak mały samochodzik" niż na niedoskonałościach.akinomrz pisze:Tak szczerze powiedziawszy to patrząc na same zdjęcia bez opisu miałbym problem z rozszyfrowaniem o jakie auto chodziAle jak już zostało napisane - makro masakruje, wiec może nie jest tak źle
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości