to realizacja zeszłorocznych zapowiedzi a teraz zapowiadają E77marcin r pisze:F/.../Natomiast w DB podabaja mi się wagony typu Umbau 3os. Też charakterystyczne dla tamtych lat ep3/4/.../

Moderator: mod-Tabor
to realizacja zeszłorocznych zapowiedzi a teraz zapowiadają E77marcin r pisze:F/.../Natomiast w DB podabaja mi się wagony typu Umbau 3os. Też charakterystyczne dla tamtych lat ep3/4/.../
w niemieckich sklepach (np.: elriwa, MBS) ale z praktyki wiem, że można tez je kupić "normalnie" tyle, że trzeba śledzić dostępność.Peter_KR pisze:Mógłby ktoś podpowiedzieć jak i gdzie poprawnie się zamawia modele z "Bestellschluss: 31.03.2020"?
A mnie bardzo cieszy BR78. Toż to nasz OKo1. Wagony z III epoki też przytulę.aviaTTor pisze:Jest już nowy katalog tilliga na 2020,jest średnio jeśli chodzi o PKP...
Jakby chociaż dołożyli dodatkowe drzwi to mógłby udawaćT_Domagalski pisze: Natomiast nad pocztą powinno się zasunąć kotary smutku i żenady...Choć wiem, że będzie się sprzedawać jak świeże pączki.
Ja z oferty 2020 chętnie przytulę "Włocha" Kdn. To jeden z nielicznych modeli Tilliga, które odpowiadają prawdziwym wagonom, jakie służyły na PKP: http://forum.modelarstwo.info/attachmen ... pg.564286/Jerzyr pisze:Gorzej jeżeli chodzi o tabor towarowy...
aviaTTor pisze:Jest już nowy katalog tilliga na 2020,jest średnio jeśli chodzi o PKP...
20 pozycji to całkiem nieźle. Gorzej jeżeli chodzi o tabor towarowy. I mam wątpliwości, co do o szarego vectrona PKP Cargo. W sklepach widać zalegającego Pikowskiego, a tu jeszcze Tillig się pcha. Potem będzie stwierdzenie, że PKP się nie sprzedajeaviaTTor pisze:Jest już nowy katalog tilliga na 2020,jest średnio jeśli chodzi o PKP...
https://www.tillig.com/Downloads.htmlaviaTTor pisze:Jest już nowy katalog tilliga na 2020,jest średnio jeśli chodzi o PKP...
Ale ponoć to nie była wersja docelowa i zawierała błędy, które po poprawieniu miały dawać produkt za 170,00adrian pander pisze:Stary były dostępne na giełdzie w Sosnowcu za 120 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość