Zamówiłem 16modeli i wszystkie dotarły bezproblemowo

Także plus dla Makieciarza

Moderator: mod-Giełda
Nie ma to jak sobie podnosić samopoczucie i ocenę faktem że są gorsi..... Równaj do góry a nie do dołu to nikt na Ciebie nie będzie narzekał.makieciarz pisze:No Panowie na mnie narzekacie, ale oświadczam że firma PREISER pobiła niesamowity wręcz rekord. Figurki TT dla jednego z użytkowników tegoż to forum przyszły uwaga po 971 tak ku... po 971 dniach od zamówienia!!! Śmiać się czy płakać oto jest pytanie.....
To fakt - wielkim plusem Makieciarza jest to, że załatwia i realizuje bardzo nietypowe zamówienia nawet z oferty nieswojego sklepu. W moim przypadku zrobił to bez żadnego dodatkowego kosztu z mojej strony.makieciarz pisze:... bo makieciarz na połączeniu PL i DE ma setki meili z mega nietypowymi prośbami a to pochłania czas niestety i powoduje zamieszanie. Mam na myśli załatwianie spraw niemożliwych/niedostępnych, na cuda potrzebuję więcej czasu
A co to za różnica wymóc rzetelność poprzez płatność za pobraniem czy wywlekanie problemów w forumowej książce skarg i zażaleń. Ani jedno ani drugie chluby takiemu sprzedawcy nie przynosi a to nie jest jedyny sprzedawca. Jest paru.piotrek092 pisze:KUPOWAĆ ZA POBRANIEMA ;klient nasz pan; nie zawsze obowiązuje i nie tylko w tym przypadku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość