Moderator: mod-Tabor
No nie wiem. Szefostwo MTB? Piko? Tillig pewnie nie, bo przecież Tillig przede wszystkim dziala właśnie w TT. Sądzę, że MTB... Sama SM41 mnie akurat średnio obchodzi (do manewrów mam znakomitą SM42 od Rangera, choć jak wyjdzie SM41 to i tak pewnie kupię), ale ET21 to byłoby coś.
Zobaczymy... Też byłem przekonany kiedy pojawił się ET21 w H0, że zaraz pojawi się też w TT. Tak jak było chociażby z ST43 czy SU46...wlodar pisze: ↑24 mar 2023, 08:54 Tak czy inaczej fajnie, że ukaże się w TT. Cena oczywiście będzie niewspółmierna do jakości (czyli będzie zdecydowanie za wysoka), ale trudno. Jeśli tylko będzie to pomalowane jak SN61 (a nie jak pierwsze groszkowe rumuny) to nie jest źle (choć stosunek jakości do ceny nadal kiepski).
Chciałbym przy okazji nieśmiało zwrócić uwagę szanownemu MTB, że w H0 macie jeszcze ET21 oraz zapowiedzieliście SM41. W TT na razie żaden z wielkoseryjnych producentów tego nie oferuje (i pewnie na razie nie będzie). Sądzę, że taka ET21 nie miałaby problemu ze zbytem (zwłaszcza bez groszków i żółtych czół, w ep. IV).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość