Mój Młody, jak dostał mandat, to ani słowem nie pisnął, tylko zbierał puszki po piwie i wiecie co... ok 200 zł uzbierałJacekk pisze:Dzisiaj miałem przypływ gotówki (¼ ceny Taurusa), za niedługo urodziny to też coś wpadnie![]()

Jak się chce, to można

Moderator: mod-Moja TT
Mój Młody, jak dostał mandat, to ani słowem nie pisnął, tylko zbierał puszki po piwie i wiecie co... ok 200 zł uzbierałJacekk pisze:Dzisiaj miałem przypływ gotówki (¼ ceny Taurusa), za niedługo urodziny to też coś wpadnie![]()
Nie mam z kim połączyć modułu. No chyba, że na jakims zlocie.Filip pisze: Ale jak już moduł zrobisz, połączysz się z kimś to zdanie zmienią.
Spoko jak pierwsze h0 kupiłem to usłyszałem że się cofamJacekk pisze:"OOO taki duży chłopiec i bawi się kolejkami na baterie". Jak zawsze wiem co kto powie![]()
Tak. Tylko 400zł to ja nawet do końca roku nie zarobięArturSch pisze:..poniżej 400 złTrzeba mieć oczy otwarte SZEROKO
:mrgreen
buahahahahaha osobisty tłumacz dobreArturSwider pisze:Hi,
Jacku w związku, że wszystko rozumiesz to co pisze Bartekdj, od dziś mianuję Cię jego osobistym tłumaczem. Od tej chwili jesteś osobiście odpowiedzialny za tłumaczenie postów Bartkadj.Ja z tego wszystko rozumiem. To może Ci przetłumaczę.
Jacku w związku, że wszystko rozumiesz to co pisze Bartekdj, od dziś mianuję Cię jego osobistym tłumaczem. Od tej chwili jesteś osobiście odpowiedzialny za tłumaczenie postów Bartkadj.Ja z tego wszystko rozumiem. To może Ci przetłumaczę.
Nie ma mowy o bobince. Nie podoba mi się. Jak coś to parowóz z tendrem, albo jakaś spalinówka.carman pisze:A co do taboru, to kup sobie bobinkęBędzie pasować.
albo chłopcze jestes mało kumaty albo to słonko ci dzis za bardzo przygrzałoNapisz, proszę, raz jeszcze ten post, bądź daj mi jakiś słownik, bo za Chiny nie moge zrozumiec, co napisałeś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości