Drobne sprostowanie, nie 500958 a 500956, już kiedyś o tym chyba pisałem.DBv pisze:500958 5-teiliges Gueterwagenset, PKP EPoche III
Staszek
Moderator: mod-Tabor
Drobne sprostowanie, nie 500958 a 500956, już kiedyś o tym chyba pisałem.DBv pisze:500958 5-teiliges Gueterwagenset, PKP EPoche III
500958 5-teiliges Gueterwagenset, PKP EPoche IIIet22 pisze:W tej ulotce jest też mowa o pięcioczęściowym secie towarowym PKP. Macie jakieś dodatkowe informacje na ten temat?
sTTaszek pisze:Obiło mi się o uszy, że w 3 lub 4 kwartale mają się ukazać:
- zestaw dwóch wagonów Res PKP Cargo,
- Schürzen 2 kl PKP, Ep. III
Ma ktoś może bardziej konkretne informacje w tej sprawie.
Bardzo ciekawa inicjatywa - już z niecierpliwością oczekuję dalszych szczegółów - zwłaszcza odnośnie Ep.IV.KrzyszTTof pisze:Miło mi oznajmić, iż w wyniku kooperacji EKA-model & Haedl Manufaktur ukażą się jeszcze w tym roku wagony kryte typu "Bremen" w malowaniu i oznaczeniach PKP (ep. III i IV), również w wersji z pomostem hamulcowym.
Wagony trafią prawdopodobnie do stałej oferty (aczkolwiek nie wyklucza to również krótkich serii limitowanych).
Olgierd pisze:Ano zobaczymy jak z solidnością u tego sprzedawcy
Niestety, ta wersja, której zdjęcie zamieściłem, ma dokładnie te same oznaczenia numerowe co oryginał ze zdjęcia na stronie Thomasa, i dokładnie inne wózki niż tenże oryginał (i "czerwona" wersja z Twojego postu).krzysztof pisze:inne wózki ma ta zapowiedź, tylko ciekawe jaką wersję otrzymamy ostatecznie.
http://deltax-bahn.cz/shop/popup_image.php?pID=1788
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość