Kiedy przewidujesz Kamil koniec prac, bo ja chętnie zamówiłbym taką siódemkę ?

Moderator: mod-Tabor
Podobnie jak w Tilligu, wchodzi fajnie ale przy demontażu trzeba bardzo uważać.A jak ze sprężystością tych nieszczęsnych zatrzasków, na których wózki wiszą ?
A jak ze sprężystością tych nieszczęsnych zatrzasków, na których wózki wiszą ?KamilW pisze:Opory toczenia są takie same jak w wózkach Tilliga.
One zdecydowanie lepiej oddają model typowego okna w grubej aluminiowej ramie (tutaj Modist w przebudowie na 127A), ale w tym przypadku to dalej nie będzie to... Bo nie ta wielkość (za duże) i nie te proporcje (za wysokie).brovarek pisze:Czekałem na zdjęcie z zamontowanym oknem i niestety nie jest lepiej, może te grubsze ramki ze starego Bttb byłyby jednak lepsze?
Same ramki, widzą mi sie na 1 roboczogodzinę?Ołgierd pisze:Może u kogoś jeszcze leży gotowy do trawienia projekt?
strzelam, 200zł za arkusz A4.Paweł Basiński pisze:Ciekawie jak by wyszło...
Zestaw trawionych ramek okiennych do oferował lata temu PioTTr. Jego produkty (głównie tabliczki) miał potem w ofercie hugwa. Może u kogoś jeszcze leży gotowy do trawienia projekt?Paweł Basiński pisze:A nie da się tego wytrawić?
Jeśli zajdzie potrzeba można zrobić nawet więcej niż 2 elementy sklejone ze sobą..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość