Dziękuję i pozdrawiam

Moderator: mod-Giełda
... ponoć kota można zagłaskaćpiottrw pisze:Nie, nie, trzeba chwalić i motywować, tak mnie na psychologii uczyli![]()
Nie mierz ludzi swoja miarą.tydzial pisze:Kolego nie ściemniaj że nie chodzi o kasę bo jak by nie to byś słowem się nie odezwał .Ja na części czekam już ze cztery miesiące i jak bym wysłał im kasę pewnie też bym pioruny słał ,a tak siedzę spokojnie i czekam i nie wściekam się . A to jeszcze jedno są telefony można dzwonić a jak się uparłeś mieć papierowe potwierdzenie (czyn zagrożony od dwóch lat do dożywocia) telefonicznie wyjaśnił byś całą sprawę i po kłopocie ja tak robię .
Otóż to....JarUs pisze:Smutne te czasy, żeby kwit był ważniejszy od zaufania do człowieka; może dla tego, że honor można znaleźć przeważnie na sztandarach
Rozumiem że w tym wątku możemy tylko wpisywać swoje zadowolenie lub zażalenia powyżej pewnej ustalonej kwoty?Maciej pisze: No to chłopie "nabiłeś piany" na ForumTT za marne 50 zł i sprawy które zostały wyjaśnione!!!![]()
![]()
![]()
Jeszcze są na Pan/Pani, więc nie ma o co się martwićbankier pisze:Jareka co żona na to?
Smutne te czasy, żeby kwit był ważniejszy od zaufania do człowieka; może dla tego, że honor można znaleźć przeważnie na sztandarachMnie niestety życie i praca nauczyły - nie masz czegoś na piśmie to nie istnieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość