1,5 Kilo PLN za dawcę, drugie kilo za przeróbkę, to nie lepiej kupić od razu ze złotajafrap pisze:... bo chciałbym zlecić ją do przeróbki na Ok1-322 w znanej polskiej firmie

Moderator: mod-Tabor
1,5 Kilo PLN za dawcę, drugie kilo za przeróbkę, to nie lepiej kupić od razu ze złotajafrap pisze:... bo chciałbym zlecić ją do przeróbki na Ok1-322 w znanej polskiej firmie
Gdyby Roco zechciało chociaż światła na tendrze umiejscowić jak na fotce to byłoby fajowo. Ale ja i tak cieszę się że jestpamelar pisze:Porównaj i znajdź różnice. Oryginał
Jeden jest. Ja zamówiłem właśnie z tą inną budką bo chciałbym zlecić ją do przeróbki na Ok1-322 w znanej polskiej firmieArturSchŁ pisze:Ciekawe ilu jest chętnych na Ok1 z 2-giej edycji ... NIKT
Są też fotki w sieci na "wciąż pod parą": http://tomi.holdys.pl/index2.php?desc=on&par=ok1-322cichonęk pisze:W książce A. Paszke "Parowozy serii Ok1" są trzy zdjęcia tej lokomotywy: dwa z 1978 roku z budką bez bocznych wywietrzników dachowych i jedno z 1976 roku właśnie z takimi wywietrznikami.Ołgierd pisze:Budka jakby nie ta
To, co dzieje się na pomoście i wśród instalacji, to trudno nawet opisać...
W książce A. Paszke "Parowozy serii Ok1" są trzy zdjęcia tej lokomotywy: dwa z 1978 roku z budką bez bocznych wywietrzników dachowych i jedno z 1976 roku właśnie z takimi wywietrznikami.Ołgierd pisze:Budka jakby nie ta
To, co dzieje się na pomoście i wśród instalacji, to trudno nawet opisać...
Tam coś jest... To nie czacha właśnie?krzysztof pisze:nie ma "trupiej czachy"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość