Nie nerwowoKaczor pisze:Niestety panowie z forum 750mm.pl wszelkie pytania o plany wagonów i lokomotyw kwitują "kup se (tu wstaw nazwę czasopisma lub książki, której już nie ma w sprzedaży)"

Moderator: mod-Ogółem
Nie nerwowoKaczor pisze:Niestety panowie z forum 750mm.pl wszelkie pytania o plany wagonów i lokomotyw kwitują "kup se (tu wstaw nazwę czasopisma lub książki, której już nie ma w sprzedaży)"
Może tutaj spróbuj: http://750mm.pl/index.php?board=26.0Kaczor pisze:Szukam planów wąskiego taboru ale chyba pozostaje mi latanie po skansenach z miarką
Heh... cieszę się, że w H&W jak jeszcze działał, zdążyłem nabyć jedną sztukęKaczor pisze:Zbieram materiały na mój pierwszy moduł TTe. Szkoda że z taborem posucha, już nawet fototrawione Lxd2 są nie do zdobycia.
Temat na bank powstaje w moim warsztacie i... Makieta powstanie, spokojnie. Nic nie pisze bo stwierdziłem, że wrzucę relację jak nadgonię z robotą. A czasu ostatnio brak. Niestety.Samowarek pisze:Taki fajny i ciekawy temat, a urwał się i może już jest tylko wspomnieniem z archiwum Forum (1.5 roku ciszy).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość