PKP VI epokaoelka pisze: Te budynki zaznaczone na planie maja byc nieuzywane? Nie ma do nich zadnego dojscia, ani od drogi, ani z zadnej innej strony. Jesli to przystanek to brakuje peronu.

Moderator: mod-Makieta Modułowa
PKP VI epokaoelka pisze: Te budynki zaznaczone na planie maja byc nieuzywane? Nie ma do nich zadnego dojscia, ani od drogi, ani z zadnej innej strony. Jesli to przystanek to brakuje peronu.
Te budynki zaznaczone na planie maja byc nieuzywane? Nie ma do nich zadnego dojscia, ani od drogi, ani z zadnej innej strony. Jesli to przystanek to brakuje peronu.mahlerian pisze:A oto obiecany wczoraj plan mojego modułu. Proszę o wypowiedzi. Ja osobiście mam wątpliwości (nie wiem, czy uzasadnione) czy budynek nie stoi zbyt blisko wschodniej krawędzi. Aha, no i czy dobrze rozrysowałem wszystko na siatce :-)
To zaprezentuj a nie pisz że możesz ... a koledzy oceniąmahlerian pisze: Na swoim koncie mam już wykonanie i patynowanie stacji Hagenau i wyszła mi całkiem dobrze - mogę zaprezentować fotki.
no a właśnie szlak jest świetnym poligonem doświadczalnymmahlerian pisze:. Mieszane uczucia mam też w kwestii, czy uda mi się ładnie pokryć moduł matami trawiastymi.
Również się pod tym podpisuje.chudy pisze:zdecydowanie rady moich przedmówców są jak najbardziej na miejscu, ...
Proponuje moduł 30x90cm, jest bardziej praktyczny i optymalny do transportu.Myślałem o krótkim module (30cmx60xm)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość